Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 14 mrt 2017

Droombaan alert! Als yogalerares kun je 400.000 euro per jaar verdienen

Yoga is een heerlijke sport. Je wordt er slank en lenig van en ook nog eens rustig in je hoofd. Wat wil je nog meer? Nou, met je passie zo’n 400.000 euro per jaar verdienen. Dat kan namelijk als je yogalerares bent.

Toegegeven, yoga is natuurlijk een activiteit voor je lichaam en geest, waarbij materialistische zaken van ondergeschikt belang zijn. Maar ja, 400.000 euro per jaar verdienen om andere mensen te helpen lenig en ontspannen te worden, is natuurlijk mooi meegenomen.

Volgens Ava Taylor, eigenaar van een yoga talent agentschap, verdienen de getalenteerde yogaleraren 400.000 euro per jaar. ’Het salaris van een yoga-instructeur gaat in pieken en dalen, en dit is zeker een piek, maar ja, het kan.’

Yogafamous

Hoe je dat dan doet, zo veel geld verdienen met yoga? Vooral door yogafamous te worden. Denk: een boek schrijven, deals sluiten met sportmerken en betaalde posts op je Instagram account. Moet je wel eerst flink wat volgers hebben natuurlijk.

Ook kun je er voor kiezen om weer andere yogi’s op te leiden tot yogaleraar en daar kun je dan weer lesgeld voor vragen.

En als je zelf een yogastudio hebt, nou dan is het helemaal mooi, want dan kun je weer geld verdienen met de verhuur van je ruimte.

Wij zijn vast de zonnegroet aan het oefenen.

Lees dit ook: Float fitness bestaat gewoon! En het is de allerleukste manier om fit te worden

Reageer op artikel:
Droombaan alert! Als yogalerares kun je 400.000 euro per jaar verdienen
Sluiten