Laura Lammertse
Laura Lammertse Travel 22 feb 2017

Droombaan alert! Er wordt een traveljunkie gezocht die betaald door Europa wil reizen

Ben jij een echte travel junkie? Is wandelen door de bergen, steden ontdekken, mensen ontmoeten of lekker luieren op het strand met een mojito in je hand alles wat je wil doen in je leven? Dan hebben wij goed nieuws: er is een baan beschikbaar waarbij jij gratis door heel Europa mag reizen en waarbij je nog geld toe kunt krijgen ook. Dat klinkt toch fan-tas-tisch?!

Als jij toe bent aan een nieuwe uitdaging, solliciteer dan direct voor deze droombaan. Reisbureau Busabout is op zoek naar nieuwe werknemers die hun reis willen vastleggen op social media.

Vijf maanden betaald reizen

Ben jij de lucky bastard die wordt aangenomen? Dan mag je vijf maanden reizen naar bijvoorbeeld Parijs, de Zwitserse Alpen, Ibiza en meer. Busabout betaalt de vluchten, busreizen, overnachtingen en alle uitstapjes. Je krijgt zelfs een dagelijkse vergoeding voor eten én als kers op de taart: als je het project succesvol afsluit krijg je nog een salaris ook.

Solliciteren

Klinkt dit als muziek in je oren? Stuur dan een drie minuten lange video waarin je jezelf voorstelt en vertelt over je favo plek in Europa. Stuur daarbij een fantastische Instagram post mee om jouw social media skills te showen. De vacature staat open tot 5 maart, grijp daarom snel je kans.

Heb jij echte wanderlust? Dan moet je dit ook lezen: 4 redenen waarom mensen die van reizen houden succesvoller zijn

Reageer op artikel:
Droombaan alert! Er wordt een traveljunkie gezocht die betaald door Europa wil reizen
Sluiten