Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 2 mei 2017

Droombaan alert! Je kan nu pandaknuffelaar en -verzorger worden

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, lijkt China je fantastisch en is de panda jouw lievelingsdier? Dan zit je op deze droombaan perfect op je nieuwe plekje. Op LinkedIn staat namelijk nu een vacature om pandaknuffelaar of -verzorger te worden en dat wil je gewoon.

Spaar jij trouw pandapunten en ben jij de panda van jouw vriendengroep? Goed nieuws, want soort zoekt soort en dan zijn deze panda’s op zoek naar jou als hun nieuwe knuffelaar. Het verblijf in China wordt voor je geregeld en je bent één met de panda’s. Wat geweldig.

Panda skills

Als panda verzorger zal jij nauw samenwerken met collega’s om ervoor te zorgen dat de panda’s een heerlijke maaltijd krijgen, hun slaapkamers heerlijk schoon zijn en dat ze in een veilige omgeving gelukkig op hun bamboe kunnen knagen. Daarnaast zal je ook als medische hulp meehelpen aan de gezondheid van de panda’s. En knuffelen is super goed voor iemands gezondheid. Wetenschappelijk bewezen.

Functie eisen

Je moet minimaal 18 jaar zijn om met deze droombaan te vervullen. Daarnaast willen ze dat je vloeiend Engels kan praten en van knuffelen en panda’s houdt. Eten, verblijf, pickup van het vliegveld, oriëntatie en alle activiteiten die je gaat doen met de organisatie worden voor je betaald.

Ben jij helemaal excited om te gaan panda knuffelen? Solliciteer dan snel voor deze functie en wellicht begeef jij je binnenkort onder de zwart witte troetelbeertjes.

Misschien vind jij deze baan ook fantastisch: Droombaan alert! Er wordt een traveljunkie gezocht die betaald door Europa wil reizen

Reageer op artikel:
Droombaan alert! Je kan nu pandaknuffelaar en -verzorger worden
Sluiten