Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 18 aug 2018

Droombaan alert: je kunt nu solliciteren op een baan in Buckingham Palace

Wilde jij als je later groot was prinses worden en ben je nog altijd teleurgesteld dat je niet in een kasteel woont? Snappen we. Maar daarom hebben we nu jouw droombaan gevonden, waarbij je ín Buckingham Palace komt te wonen.

Stop met het schrijven van eindeloos veel sollicitatiebrieven naar allerlei potentiële werkgevers en richt al je pijlen op deze functie. Tenminste, als je niet vies bent van een avontuur en goed vertoeft in koninklijke sferen.

Droombaan voor Koninklijke liefhebbers

Als je wel in bent voor een verandering van omgeving, is deze functie op je lijf geschreven. Er wordt namelijk gezocht naar een ‘keukenportier’ op Buckingham Palace. Oftewel: verhuizen naar Londen om dagelijks door de gangen van het indrukwekkende paleis te flaneren.

Solliciteren maar

Prins Harry, Meghan Markle, prins William en Kate Middleton zul je niet snel tegenkomen, want zij wonen natuurlijk in Kensington Palace. Maar Koningin Elizabeth zul je wel degelijks kunnen tegenkomen, en dat is wat ons betreft al voldoende om vol enthousiasme te solliciteren.

De functie

Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar het is geen grap. Want op de website van Buckingham Palace kun je zien dat er echt een vacature staat.  De uitgebreide functieomschrijving leest:

Je wordt lid van het keukenteam, dat samenwerkt om voedsel volgens de allerhoogste normen te bereiden en te serveren. Door de keuken te onderhouden, zorgt u ervoor dat onze chef-koks en assistenten alles hebben wat ze nodig hebben om maaltijden te bezorgen gedurende de dag. Je zult ook af en toe helpen met voedselbereiding.’

Kost en inwoning

Het gaat om een fulltime postie, waarbij je kost en inwoning krijgt. Maar da’s nog niet alles, want je krijgt 33 vakantiedagen en verdient ongeveer 22.000 per jaar euro met deze job. Lijkt het je wel wat? Solliciteren doe je hier.

Dit is waarom meisjes met het sterrenbeeld stier de succesvolste carrièretijgers zijn

ELLE

Reageer op artikel:
Droombaan alert: je kunt nu solliciteren op een baan in Buckingham Palace
Sluiten