Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 24 maart 2017

Droombaan alert voor alle chipsmonsters: je kunt nu chips testen als baan

Eet jij liever chips dan chocolade of snoepjes? Dan is dit jouw ultieme droombaan. Bij PepsiCo bestaat een baan als chips tester en dat betekent de hele dag door chips eten.

Wellicht is het niet goed voor de lijn, maar dat compenseren we wel weer op een andere manier. Zijn jouw eet skills on point en heb jij een passie voor chips? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven.

Doritos, Lays en Buggles wegspoelen met Pesi, Sisi en 7Up

Als chips tester test je verschillende soorten chips en geef je hier feedback over. Zo beoordeel jij de smaak, structuur, de bite, het zoutgehalte, de grootte, etc.

Naast chips producer is het bedrijf ook een groot producent van frisdrank. Je kan daarom alle hapjes wegspoelen met frisdrank.

Je CV

PepsiCo geeft dit baantje natuurlijk niet zo maar aan iemand. Ze willen de beste van de beste om hun chips te testen. Er wordt iemand gezocht die niet rookt en een goeie gezondheid heeft. Daarnaast mag je geen intolerantie hebben voor bepaalde voedingstoffen.

Ook wil PepsiCo een sociaal en communicatief vaardig persoon hebben die over IT-skills beschikt. Waarschijnlijk om al je resultaten zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Oh en je moet natuurlijk bereid zijn om heel veel te eten en drinken. Géén probleem.

Lees hier over een andere droombaan: Droombaan! Je kunt nu betaald cocktails proeven en de wereld rondreizen

Reageer op artikel:
Droombaan alert voor alle chipsmonsters: je kunt nu chips testen als baan
Sluiten