Rosa Tettero
Rosa Tettero Travel 16 feb 2017

Droombaan! Je kunt nu betaald cocktails proeven en de wereld rondreizen

Cocktails zijn een geschenk uit de hemel. We houden er allemaal van. Of je er nu eentje drinkt in een fancy club of op het strand, het goddelijke goedje maakt je enorm blij. Er er zijn zoveel verschillende soorten. Kun je er geen genoeg van krijgen? Dan hebben we misschien wel jouw droombaan gevonden.

Wat, wat, wat?!

Jep, deze droombaan maakt het mogelijk om de wereld rond te reizen terwijl jij overal de lekkerste cocktails mag proeven. Absolut is op zoek naar een ‘zintuiglijk expert’. Per Hermansson, die de baan jaren vervulde besloot het bijltje erbij neer te gooien. Dat betekent dat er een fantastische vacature vrij is.

Maar, volgens Per is deze droombaan niet voor iedereen weggelegd. Hij vertelt: ‘Het is een van de meest complexe banen in deze business. Je bent eigenlijk een scheikundige, leraar, innovator en ambassadeur in één. Je hebt technische skills nodig, maar ook een passie voor creativiteit zodat Absolut kan blijven innoveren.’

Per is inmiddels benoemd tot ‘billion dollar nose’ omdat zijn reukvermogen fantastisch is. Hij kan cocktails als één van de beste proeven en ruiken.

Love wodka

En je moet niet vies zijn van een alcoholisch drankje. Deze baan klinkt misschien wat lastig, maar wie houdt er niet van een uitdaging? Je spendeert veel tijd in Ahus, Zweden, waar de bron ligt van Absolut’s ingrediënten. Je krijgt de kans om vanuit daar de wereld rond te reizen en de trends op gebied van eten en drinken in de gaten te houden. Eten? Drinken? Waar kunnen we ons inschrijven?

Heb je een creatieve neus, ben je gevoelig voor trends, kun je proeven als je beste en heb je een voorliefde voor wodka? Ga er dan voor en solliciteer hier.

LEES OOK: HA! Wodka maakt je mooier. Benieuwd hoe?

Reageer op artikel:
Droombaan! Je kunt nu betaald cocktails proeven en de wereld rondreizen
Sluiten