Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 10 feb 2017

Droombaan! Deze dierentuin zoekt verzorgers voor hun (baby)giraffen & neushoorns (betaald!)

Ben jij een dierenliefhebber? Dan hebben wij de ultieme baan voor jou gevonden. Bij de Chester Zoo in Engeland zoeken ze namelijk verzorgers die voor hun giraffen of hun neushoorns willen zorgen en daarvoor krijg je ook nog eens een mooi salaris. Een droom die uitkomt?

Als kind was het misschien wel ons favoriete plekje op aarde; de dierentuin. Uren kijken naar die magische wilde beesten die zomaar in ons koude kikkerlandje rondliepen. En nu kun je voor je baan op deze plek blijven rondlopen en zelfs met deze prachtige beesten knuffelen.

De job

De dierentuin is op zoek naar een hoofdverzorger voor hun giraffen en een hoofdverzorger voor hun neushoorns wat inhoudt dat je samenwerkt met de andere verzorgers en daarnaast de supervisie hebt over de studenten en vrijwilligers die ook meehelpen om de dieren te verzorgen.

Daarnaast zul je de vertegenwoordiger zijn waardoor je gevraagd kan worden voor media interviews (te leuk als je het ons vraagt want dan ben je degene die mag vertellen als er een baby giraffe is geboren of baby neushoorn).

Wereldreiziger

Als kers op de taart zul je af en toe ook het vliegtuig mogen nemen om op verschillende conferences te vertellen over je liefde voor dieren en over de dierentuin zelf en andere mensen in de wereld helpen betere verzorgers te worden.

Er zijn wel een paar eisen waar je aan moet voldoen als je solliciteert, maar wie niet waagt wie niet wint. Je hebt tot 17 februari de tijd om te solliciteren. Hier vind je de vacature voor giraffen verzorger en hier voor neushoorn verzorger.

Reageer op artikel:
Droombaan! Deze dierentuin zoekt verzorgers voor hun (baby)giraffen & neushoorns (betaald!)
Sluiten