Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Travel 4 okt 2015

Droombaan: dit 21-jarige meisje krijgt betaald om de hele wereld over te reizen

Daar sta je dan. Diploma in de hand. Wat nu? We hebben allemaal dat moment waarop we het 'echte leven' tegemoet gaan en we nog geen idee hebben hoe dat ons gaat bevallen. We willen allemaal die ene droombaan. Net zoals die van Mollie Bylett. Een 21-jarige blogger uit Londen die betaalt krijgt om de wereld over te reizen.

Mollie was op reis in Zuidoost Azië en toen ze besloot haar familie en vrienden op de hoogte te houden van haar avonturen via een blog. Alle andere reizen die ze daarna maakte hield ze op dezelfde manier bij.

Al snel kreeg ze verzoeken van GoPro en modemerk New Look. Zij merkten op dat ze steeds populairder werd online en haar doelgroep bereikte. Ze boden haar gratis reizen aan zodat ze meer verhalen kon schrijven en nieuwe foto’s en video’s kon maken. Alles werd vergoed. Zo kreeg ze de kans naar Nieuw-Zeeland, Amsterdam, Griekenland en Portugal te gaan. Ze was aanwezig op de Yacht Week in Kroatië en bezocht Barcelona. Een droom die uitkomt.

‘My blog began purely to document my adventures for friends and family – I had no idea you could earn from it I’ve just always loved keeping memories.’

Haar Instagram is, zoals je vast al verwacht, jaloersmakend:

I L O V E this girl. ?? ↠ ?: Bestival, Isle of Wight with @statravel #STAtravelhostel #sta #Bestival15

A photo posted by Mollie Bylett (@molliebylett) on

How we spent our afternoon ? ↠ Snapchat – molliebylett ? Photo – @jcpieri

A photo posted by Mollie Bylett (@molliebylett) on


Reageer op artikel:
Droombaan: dit 21-jarige meisje krijgt betaald om de hele wereld over te reizen
Sluiten