Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 18 okt 2017

Dit bedrijf betaalt je om te knuffelen met snoezige poezen

Oh, wat zijn kittens toch schattig en fluffy en zacht. Je zou ze de hele dag wel mee willen knuffelen. En dat kan en je kunt er nog voor betaald worden ook. Hoe fijn is dat?!

Wil jij van katten knuffelen je baan maken, dan is dit jouw geluksdag. Want er is daadwerkelijk een vacature voor een kitten knuffelaar. Wat zoiets betekent als de hele dag babypoezen aaien en kroelen terwijl je bankrekening gespekt wordt.

Je kunt nu poezenknuffelaar worden

Het gaat om een baan een kattenkliniek in Dublin in Ierland. Tja, je zult er inderdaad voor moeten verhuizen, maar dat is ook wel weer avontuurlijk toch? En verder klinkt deze baan echt purrrrfect.

Er zijn wel een paar eisen waar je aan moet voldoen wil je in aanmerking komen voor deze droombaan. Zo is het belangrijk dat je zachte handen hebt zodat de katten optimaal kunnen genieten van het ge-aai (komt die handcrèmeverslaving even mooi van pas). Ook willen ze bij de kliniek het liefst iemand die verschillende soorten gespin kan ontcijferen en die een zachte stem heeft.

Krijg je het helemaal warm en fuzzy van binnen? Dan is dit wellicht jouw nieuwe job. Stuur je brief en cv naar [email protected] en overtuig de dierenartsen van jouw kattenliefde.

Meer een alpaca fan? Je eigen alpaca kopen kan ook: Deze super schattige alpaca’s zijn nog op zoek naar een baasje en jij kan de gelukkige zijn

Reageer op artikel:
Dit bedrijf betaalt je om te knuffelen met snoezige poezen
Sluiten