Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 22 jan 2020

Je kunt samen met je lover gratis op een eiland wonen als jullie in dít koffiezaakje gaan werken

Jij en je partner hebben ongetwijfeld al behoorlijk wat brainstormsessies gehad over jullie toekomstplannen en droombaan. Hebben jullie diep van binnen het verlangen jullie eigen koffietentje te runnen? Stop met dromen en gá ervoor. Jullie kunnen nu namelijk gratis op een eiland wonen als jullie dít koffiezaakje runnen.

Pak je koffers en boek een ticket naar Great Blasket Island, een prachtig eiland aan de westkust van Ierland. Wij hebben hier jullie droombaan gevonden en je krijgt er ook nog eens gratis verblijf én eten bij.

Droombaan op een eiland

Zijn jij en je lover er helemaal klaar voor om de komende maanden te ontsnappen aan jullie drukke leven in Nederland? Grijp dan jullie kans en solliciteer op deze functie.

Het eiland is op zoek naar een koppel (of twee besties) die van 1 april 2020 tot en met oktober 2020 het enige koffietentje op het eiland willen runnen. Het enige? Dat lees je goed ja. Dit eiland is namelijk ontzettend rustig en dat betekent ook voor jullie back to basics.

Wat houdt deze droombaan in?

Het koffietentje is op zoek naar een koppel of vrienden die gedurende een aantal maanden gasten zullen ontvangen en voorzien van thee, koffie en snacks. Heel druk gaan jullie het niet hebben want dagelijks bevinden zich maar zo’n twintig mensen op het eiland. Meer vrije tijd voor jullie dus.

Great Blasket Island

Het zal even wennen zijn hoor, douchen met koud water. Maar aan de andere kant zullen jullie ook de meest romantische maanden beleven en ’s nachts lekker tegen elkaar aankruipen. In jullie vrije tijd dwalen jullie langs het strand zonder iemand tegen te komen.

Je kunt hier elke dag de zon zien opkomen en zien zakken in de zee, en dat terwijl jullie hand in hand in het gras liggen. Moeten we je nog overhalen?

Lees ook:

Tyla

Reageer op artikel:
Je kunt samen met je lover gratis op een eiland wonen als jullie in dít koffiezaakje gaan werken
Sluiten