Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 25 aug 2017

Droombaan alert! 109.333 euro plus Maserati verdienen als nanny

Het klinkt te mooi voor woorden, deze vacature. Maar echt issie wel. Vergeet het oppasbaantje en maak daarvan je fulltime job. Wat dacht je van oppassen met een vet salaris inclusief gebruik van onder andere een Maserati?!

Een rijke nanny worden

Als oppas of nanny kun je een aardig zakcentje bijverdienen. Het betekent vaak ook dat je van alles in het huis tot aan soms wel een auto gebruik mag maken. Maar deze vacature belooft je een ietsiepietsie meer dan dat.

Een gezin uit Londen is opzoek naar een nanny voor hun vier kinderen van twee, vijf, zeven en vijftien jaar oud. Daarbij verdien je omgerekend zo’n 109.333 euro en mag je gebruik maken van verschillende auto’s. Niet zomaar auto’s, namelijk een Range Rover, Porsche en een Maserati.

Dat is niet het enige, je krijgt maaltijden voorgeschoteld van een Michelin-chef en je zult met de kids reisjes maken naar Barbados, Atlanta en Kaapstad. Want daar bezit het gezin ook nog huizen.

Het addertje

Hoe mooi dit ook allemaal klinkt, helaas zal niet iedereen in aanmerking komen voor deze droombaan. De ouders willen namelijk een nanny die minstens dertien uur per dag werkt, een diploma heeft in kinderpsychologie en minimaal vijftien jaar ervaring heeft als een nanny.

Maar, niet geschoten is altijd mis natuurlijk. Wellicht spring jij er tussen al die andere nanny’s wel uit. Als je van een avondje helemaal losgaan houdt, solliciteer dan liever niet. Want ‘binge-drinking’ buiten werktijden is helaas niet toegestaan. Wat jammer.

LEES OOK: 8 x waarom oppassen het dankbaarste bijbaantje is

Reageer op artikel:
Droombaan alert! 109.333 euro plus Maserati verdienen als nanny
Sluiten