Rosa Tettero
Rosa Tettero Travel 5 mei 2017

Droombaan! Reis de wereld rond en drink wijn in blik terwijl je betaald krijgt

Houd je cv paraat als jij wel houdt van een glaasje wijn op z'n tijd. Pluspunt als je ook nog niet vies bent van wat gereis. Wij hebben wellicht jouw droombaan gevonden. Van je hobby je werk maken is geweldig toch? Drink wijn in blik, reis en krijg betaald.

Oh yeah

Wijn drinken, rondreizen én betaald krijgen. We hebben weer een droombaantje gevonden, hoor. En het heeft een naam: Canbassador. Een wijnbedrijf in Oregon is op zoek naar een wijnlover die met hen mee wil naar verschillende evenementen deze zomer om hun wijn in blik te promoten.

Je gaat reizen van Oregon naar de oostkust van Amerika en weer terug. En je reist in… een mobiele wijnbar. En niet zomaar eentje, deze is heel hip. Roadtrip, here we come.

Wat moet je doen?

Als Canbassador maak jij pitstops op verschillende muziekfestivals, openingen van winkels en andere outdoor evenementen om het befaamde wijnblikje UnderWood Wine te promoten vanuit jouw coole wijnbar. Deel wijn in blik uit en drink een borrel mee.

In de functiebeschrijving staat dat het bedrijf opzoek is naar iemand die extravert is en een voorliefde voor wijn heeft. Iemand die zich aanpast aan het bedrijf en mee wil groeien, denkt outside the ‘bottle’.

De eisen

Voordat je je huidige baan opzegt en je koffers al inpakt: er zijn een paar andere eisen. Je zult minstens 21 jaar oud moeten zijn en flexibel ingesteld. Je zult namelijk veel onderweg zijn. Daarnaast zul je spierballen moeten hebben. Als jij wel 22 kilo kunt tillen, zit je goed. Als laatste zul je moeten voldoen aan een lichamelijk examen en een busje kunnen besturen.

Zie jij al wijnglaasjes in je ogen? Wees er snel bij, je kunt je aanmelden tot 7 mei. Succes en stuur ons even een selfie als jij de geluksvogel bent.

LEES OOK:
Oh! Je hoeft vaak helemaal niet te studeren om een baan te bemachtigen

Reageer op artikel:
Droombaan! Reis de wereld rond en drink wijn in blik terwijl je betaald krijgt
Sluiten