Inga Stoit
Inga Stoit News 25 jul 2018

Droombaan alert: Je kan nu wijnspecialist bij de Makro worden

Voor jou is het altijd ‘wijntijd’, of het nu gaat om 11 uur ‘s ochtends, 3 uur ‘s middags of 6 uur ‘s nachts. Wijn kan altijd want jij bent een echte liefhebber. Je kan nu bij de Makro wijnspecialist worden, deze droombaan is op jouw lijf geschreven.

Een wijntje hier, een wijntje daar. Jij staat bekend als de wijnkenner van dé familie en vriendenkring. Jij neemt altijd de lekkerste flesjes mee, en kiest de wijntjes voor iedereen op het terras uit. Jij bent een geboren wijnspecialist en die droombaan wordt werkelijkheid, als je aan de slag gaat bij de Makro.

Droombaan

Bij de Makro in Delft zoekt men een nieuwe wijnspecialist. De functie is breed, je houdt je bezig met de voorraad, presentatie en meer. Klanten komen bij jou de meest heerlijke wijntjes proeven.

Het gaat om wel 850 verschillende wijnen, van 3,50 euro tot wel 1,500 euro. Maak je geen zorgen: Je hoeft ze echt niet allemaal uit jouw hoofd te kennen. Wat belangrijk is, is jouw liefde voor wijn. Jouw passie maakt jou geschikt voor deze job.

Dream job alert! Je kan nu toetjes proever bij Campina worden

Wijnspecialist

Deze baan biedt jou veel vrijheid. Je kan namelijk ook een wijnproeverij organiseren en daarbij van alles proeven en tonen.

Jouw intense passie voor wijn is het allerbelangrijkste voor deze baan, zolang jij wijn heerlijk vindt – ben jij per definitie geschikt. En zeg nou zelf: Een beetje babbelen met klanten onder het genot van een wijntje klinkt zo slecht nog niet toch?

Klik hier voor de vacature.

Reageer op artikel:
Droombaan alert: Je kan nu wijnspecialist bij de Makro worden
Sluiten