Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 28 feb 2017

Droombaan: Word jij het nieuwe talent van Qmusic?

Heb jij een vlotte babbel en ben je een entertainment koningin? Is het jouw droom om in de voetsporen van Mattie & Wietze treden? Dan is dit jouw ultieme kans. Qmusic start namelijk binnenkort weer met Q-college en hier zijn al vele succesvolle talenten uit geboren. Ben jij de volgende?

Mocht jij jezelf wel zien zitten, daar in de studio van Qmusic, dan is dit de dé uitgesproken kans. Je kan je namelijk nu opgeven om deel te nemen aan Q-college en de radio-dj van de toekomst te worden.

Hét opleidingsinstitituut

Tijdens Q-college krijg je interne theorielessen in alles wat je nodig hebt om een top radio-dj te worden. Van radioproductie en vormgeving tot mediatraining. Daarnaast mag je als leerling van Q-college ook in de studio werken en hierdoor jouw radio- en videoskills een boost geven. Q-college is daarom hét opleidingsinstituut.

Klinkt dit als muziek in jouw oren, ben jij die alleskunner waar Qmusic naar opzoek is en wil jij opgeleid worden tot allround dj bij Qmusic? Stuur dan een filmpje van jezelf naar Qmusic en vertel waarom jij hét talent van 2017 bent. Een laatste tip: wees creatief, want dan spring je er pas écht uit.

Nog een bijzondere baan:Dit meisje verzint babynamen als beroep en op deze bijzondere baan zijn we best jaloers

Reageer op artikel:
Droombaan: Word jij het nieuwe talent van Qmusic?
Sluiten