Droombestemming! Dit geheime plekje van Thailand is het meest betoverende wat je ooit gaat zien

Yasmine

Mocht je bucketlist nog niet een paar pagina’s lang zijn en mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe droombestemming: Loei in Thailand is waar je wilt zijn. Dit gebied is namelijk nog helemaal onontdekt. En dat betekent dat je hier het échte Thailand zult zien. De allervriendelijkste mensen, betoverende zonsondergangen, de prachtigste tempels en ook niet verkeerd, twee uur durende massages.

Ben jij op zoek naar een bestemming waar je niet omver wordt gelopen door hordes andere toeristen? En wil je niet alleen van de zon genieten maar ook zien wat een andere cultuur inhoudt? Nou dan ben je in Loei aan het juiste adres.

Beautify’s Yasmine werd uitgenodigd door Tourism Authority Thailand om een reis naar het onontdekte Loei te maken en dat is ronduit betoverend.

Het onontdekte Loei: betoverende zonsondergangen, heerlijk massages en bijzondere tempels

Op een uurtje vliegen vanaf Bangkok bevindt zich de provincie Loei. Waar je bij Thailand misschien denkt aan drukke steden en veel toeristen, is Loei totaal ongerept. En dat zorgt voor een magische ervaring.

In Loei heb je de mooiste tempels en Boeddhabeelden helemaal voor jezelf. Niet meer uren wachten tot je naar binnen kunt. En je kunt ongegeneerd eindeloos poseren voor de prachtigste beelden en tempels, totdat je de perfecte foto te pakken hebt, zonder dat je ook maar een seconde gestoord wordt.

Je kunt er zonsondergangen zien zoals je ze nog nooit hebt gezien, boven de rivier de Mekong. En als je genoeg hebt van de tempels, rijstvelden en het fietsen over de bergen, kun je in Loei ook ultiem ontspannen. Je kunt hier namelijk op iedere straathoek een massage boeken. Het liefst masseren de masseurs je wel twee uur lang en dan betaal je omgerekend iets van 5 euro. Je kunt je dus iedere dag wel laten verwennen.

Sta dit gebied zeker niet over tijdens je trip naar Azië.

Lees ook: Wanderlust: prachtige plekjes op party-eiland Ibiza