Voor deze Europese droombestemmingen hoef je niet de oceaan over te vliegen

Je wil zo graag mooie bestemming bezoeken in je leven, maar je hebt niet altijd de luxe om een verre reis te boeken. Geen paniek, je hoeft echt geen gedag te zeggen tegen deze mooie bestemmingen. In Europa vind je namelijk look-a-likes van deze droombestemmingen én het is een stuk minder ver.

Iedereen droomt er weleens van om een unieke plek te bezoeken en wij hebben leuk nieuws voor jullie. Ze zijn dichterbij dan je denkt.

Deze droombestemmingen zijn gewoon te vinden in Europa

Zeg maar gedag tegen uren in het vliegtuig zitten, want bij deze bestemmingen in Europa ben je al binnen vier uur vliegen.

Droombestemming hartjeseiland Europa
Travelhunter

Hartjeseiland

Een eiland in de vorm van een hart wil je echt een keer gezien hebben in je leven. Ko Kaeo Yai staat bekend als hartjeseiland. Maar voordat je deze droombestemming kan bezoeken moet je eerst even dertien en een half uur vliegen.

Wat als wij je vertellen dat je helemaal niet zo lang hoeft te vliegen voor je een hartjeseiland kan bezoeken? In Kroatië vind je er namelijk ook een én je hoeft maar twee uur vliegen. Het eiland ligt in het midden van het azuurblauwe water en is zeker een bezoekje waard.

Golden Gate Bridge
Travelhunter

Golden Gate Bridge

De Golden Gate Bridge in San Francisco is toch wel één van de beroemdste bruggen in de wereld, alleen is de afstand tussen ons en Amerika wel wat ver. Natuurlijk vind je in Europa niet de “echte” iconische brug, maar wel eentje die er veel op lijkt én waar je geen oceaan voor over hoeft te vliegen.

In Lissabon staat namelijk de Ponte 25 de Abril en wordt zelfs de Golden Gate van Lissabon genoemd. Dan moet hij er wel echt op lijken toch? De brug is iets kleiner dan die in San Francisco, maar ook hier heb je een prachtig uitzicht over de omgeving.

Droombestemming Europa
Travelhunter

Seychellen

Een parelwit strand, helder water en een prachtige omgeving is hoe je de Seychellen omschrijft. Maar voor deze droombestemming hoef je echt geen twaalf en een half uur te vliegen. Het is namelijk ook gewoon te vinden in Italië. Boek daarom snel je ticket naar Sardinië, want de baaien aan de Costa Smeralda beschrijf je, op de palmbomen na, precies hetzelfde.

droombestemming Europa
Travelhunter

Niagara Watervallen

Geen fan van vliegen, maar staan de Niagara Watervallen op je bucketlist? Vervang deze dan door de Godafoss Waterval in IJsland. Deze is minstens zo indrukwekkend én een stuk dichterbij. Win-win.

Droombestemming Europa
Travelhunter

Gekleurde huizen Curaçao

Alleen de foto’s van de gekleurde huisjes op Curaçao maken je al verliefd op het prachtige eiland, maar wist je dat je binnen twee uur ook al tussen de gekleurde huisjes staat? In Burano in Italië vind je ze namelijk ook. Burano bestaat uit vier eilandjes en tussen deze eilandjes liggen de meest schattige pittoreske grachten met schilderachtige bruggetjes.

Meer over reizen:

Reageer op artikel:
Voor deze Europese droombestemmingen hoef je niet de oceaan over te vliegen
Sluiten