Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 21 juni 2017

Droombestemming: Je kunt je eigen privé eiland huren met vrienden voor 500 euro

Het liedje Op Een Onbewoond Eiland kan je hier keihard met je billen bloot vanaf het strand zingen, want deze droom wordt nu werkelijkheid. Het is namelijk mogelijk om via Airbnb jouw eigen eilandje te huren.

Ben jij op zoek naar een plek waar je heerlijk kan zwemmen, snorkelen, kajakken en ontdekken? Dan wacht Bird Island op jouw. Bird Island is hét onbewoonde eiland dat je kan afhuren voor de perfecte vakantie. En dat voor nog geen vijfhonderd euro per nacht.

Een eilandje in het koraal

Het eiland is slechts twintig minuten verwijderd van het dorpje Placencia, Belize, en daarom ben je niet geheel verwijderd van de buitenwereld. Maar, het eiland zelf is helemaal voor jou alleen.

Bird Island ligt midden in een koraalrif, wat al jaren lang wordt beschermd. Ben jij op zoek naar een plek waar koraal nog intact is en jij heerlijk kan snorkelen? En heb jij geen zin hebt in de flippers van andere toeristen in jouw rug? Dan is het onbewoonde eiland een uitgesproken plan voor de volgende vakantie.

Help yourself

Je zal tijdens jouw verblijf ook niet gestoord worden door een catering: het is namelijk aan jou om te ‘overleven’ op dit eiland. En eerlijk, overleven is geen probleem op deze droombestemming. Airbnb zelf stelt dat het een Robinson Crusoe avontuur is, maar dan inclusief alle luxe.

Ben jij ook zo enthousiast? Boek dan nu snel jouw heerlijke get away naar niemandsland en geniet in jouw birthday suit van jouw cocktail.

Dit vind jij ook leuk om te lezen: Gezocht! Iemand die voor 9250 euro per maand wil slapen in luxe huizen over de hele wereld

Reageer op artikel:
Droombestemming: Je kunt je eigen privé eiland huren met vrienden voor 500 euro
Sluiten