Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 4 apr 2017

Droomhuis! Dit kasteel is super schattig en hij is maar iets duurder dan een gewoon huis

Heb je er altijd van gedroomd om in een kasteel te wonen, zodat je je een ware prinses kunt voelen? Die droom zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden, want jouw sprookjeskasteel is bereikbaarder dan ooit.

Dit is Molly’s Lodge, een monumenten kasteel in de buurt van Long Compton in Warwickshire en het is het schattigste kasteel dat je ooit hebt gezien.

Het kasteel werd gebouwd in 1830 en inmiddels is het een volledig functionerend huis, met een slaapkamer, badkamer, woonkamer, decoratieve wenteltrap en eetkamer. En het mooiste van alles, dit kleinste kasteel van Groot-Brittannië is namelijk te koop.

Nu denk je waarschijnlijk dat het kasteel een fortuin kost. Maar we kunnen zeggen: dat valt nog best mee. 550.000 pond (644.100 euro) en hij is van jou.

Oké, dat is natuurlijk niet niets, maar een beetje een leuk optrekje in Amsterdam kost tegenwoordig ook al gauw 400.000 euro en dan heb je een appartementje. Kun je net zo goed nog even doorsparen voor dat kasteel, toch?

Handig voor je verhuizing naar het kasteel: Nooit meer in de rij op Schiphol! Je kunt iemand inhuren om je bagage voor je te laten inchecken

Reageer op artikel:
Droomhuis! Dit kasteel is super schattig en hij is maar iets duurder dan een gewoon huis
Sluiten