Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 8 nov 2017

Droomstages! Beautify zoekt een lifestyle video- én een redactiestagiaire vanaf februari 2018

Februari lijkt misschien nog ver weg, maar als je een fijne stageplek zoekt die je nu al kunt vastleggen, dan zit je aan het goede adres. Beautify zoekt een lifestyle video- en een redactiestagiaire. Ben jij degene die we zoeken?

Yes, Beautify zoekt een lifestyle video- en een redactiestagiaire. We zoeken twee personen die de allermooiste, coolste en leukste content kunnen maken voor de miljoen lezeressen die Beautify maandelijks heeft. Een schrijftalent en een visueel talent.

Als je graag wil producties wil maken over travel, liefde, seks, vriendinnen, eten, drinken, fashion, beauty en noem maar op dan zit je aan het juiste adres bij ons. En je zit heus niet alleen achter een bureau. We worden uitgenodigd voor de fijnste events (die je nu voorbij ziet komen bij je favoriete Instagrammers) en ook voor hele leuke tripjes. Yes, als je geluk hebt vlieg je ook nog eens de hele wereld over.

Het leukste plekje in Amsterdam

Het kantoor zit in Amsterdam bij uitgeverij Wayne Parker Kent. Dat betekent dat je omgeven bent door jonge creatievelingen en je heel veel kunt leren. En niet geheel onbelangrijk, je krijgt een stagevergoeding.

Kortom, ben jij vanaf februari 2017 beschikbaar? Check dan snel de vacatures. Reageer snel, want als we een pareltje van een talent vinden die 100% Beautify is, dan nemen we die persoon gelijk aan. En je wil niet te laat zijn toch? We nemen iedere sollicitatie door, dus we zien je mailtje sowieso. En niet denken, hier kom ik toch niet doorheen, want niet geschoten is altijd mis.

Vacature redactiestage

Vacature videostage

Reageer op artikel:
Droomstages! Beautify zoekt een lifestyle video- én een redactiestagiaire vanaf februari 2018
Sluiten