Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 30/08/2018

Drukke chicks opgelet! Deze 7 dingen ga jij als geen ander herkennen

Je springt ´s ochtends uit je bed en begint direct te kakelen tegen je omgeving. En voor jou is het een straf als je een dag niets mag of kan doen. Tja, je bent nou eenmaal een drukke chick en dan herken je deze dingen als geen ander. Sorry, not sorry:

1. Je bent de ´crazy one´ in jullie girlsquad

En daarmee ook direct onmisbaar. Jij ziet situaties namelijk net even iets anders met je crazy soul en dat is voor de andere leden heerlijk. Als jij er niet bent, krijg je plagende Whatsappjes waarin ze je vertellen dat ze éindelijk rust hebben, maar ook niet kunnen wachten totdat je weer present bent.

2. Je wordt vaak verdacht van ADHD

Omdat je alle dagen heel druk bent. Al van kinds af aan worden je ouders door juffen en meesters erop gewezen dat hun dochter wel érg druk is en daarmee anderen ook van het werk houdt. En nu zeggen je vriendinnen ook vaak dat het ze niets zou verbazen.

3. Concentratie is niet je sterkste kant

En het komt vaak voor dat je nietsvermoedend al een uur iets anders aan het doen bent dan studeren. Want elk geluid, gesprek of zelfs bepaalde geuren weten jouw aandacht te trekken. De bieb is dan ook niet perse de plek waar jij zou moeten zitten om je te concentreren op dat ene belangrijke tentamen.

4. Je bent nogal luid

En daarmee bedoelen we dat je stembanden niets te kort komen. Iedereen hoort jou namelijk boven iedereen uit. Zelfs in het openbaar vervoer krijg je soms zuchtende blikken naar je toe geworpen omdat je aan het bellen bent. Oké, oké misschien moet je soms de volume knop een beetje omlaag draaien.

5. Rennen, vliegen, duiken en weer opstaan is je tweede natuur

En dit heeft waarschijnlijk te maken met de energie die je lijf uit moet. Je trekt gerust een sprintje elke dag. Maar ook je gebaren zijn altijd immens groot als je iets aan het vertellen bent. Je bent eigenlijk één en al drukte om alleen al naar te kijken.

6. Je kan je nooit inhouden

Je probeert af en toe wel om eens iets rustiger te doen voor anderen. Maar toch barst van binnen de herrie los vroeg of laat. Je kan er simpelweg niets aan doen dat je nogal aanwezig bent door je drukke karakter. Sorry, not sorry.

7. Niemand vergeet jou

Door je drukke voorkomen ben je nogal een verschijning die men niet zal vergeten. Je hoeft iemand dan ook maar één keer te ontmoeten en ze zullen de keren daarna altijd weten wie jij was. Al wordt je dan wel vaak omschreven als: ´Oh, dat ene drukke meisje inderdaad!´

Reageer op artikel:
Drukke chicks opgelet! Deze 7 dingen ga jij als geen ander herkennen
Sluiten