Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 17 jan 2016

Drunk in love: deze 5 conversaties heb jij zeker weten met je BFF als je iets teveel gedronken hebt

Jullie hebben beide de nodige wijntjes achterover geklokt, jij en je beste vriendin. Heerlijk vinden jullie het. En deze conversaties komen allemaal keer op keer aan de beurt:

1. De eeuwige vriendschap verklaring

Hierin vertel je elkaar dat jullie voor áááltijd vriendinnen blijven. En uiteraard hoeveel jullie wel niet van elkaar houden. En dat niemand, maar dan ook niemand aan jullie jarenlange vriendschap kan tippen.

2. De bodycheck

Jullie vragen elkaar uitgebreid hoe jullie billen in die nieuwe jeans zitten. Ook sleuren jullie elkaar mee het toilet in om te laten zien dat je borsten écht heel mooi in je nieuwe bh zitten. Nu jullie er toch zijn laat je direct ook even je waxbeurt aan haar zien. Why?

3. De ‘we vergeven elkaar die ene ruzie écht’

Dat kan gaan om een ruzie van jaren geleden of die kleine irritatie op Whatsapp. Jullie hebben het allang achter je gelaten maar met een borrel op begint één van jullie er toch over. En dan maken jullie het hoe dan ook goed, voor altijd. Of tot de volgende borrel.

4. De anti-boyfriends serenade

Je spreekt een hartig woordje met haar over haar boyfriend die ze echt de deur uit moet schoppen. Of zij vertelt jou dat ze je ex eigenlijk nog vreselijker vond dan dat ze je al had verteld.

5. De ‘laten we morgenvroeg gaan sporten én naar de markt gaan’

Jullie zijn heel ambitieus wat betreft jullie plannen voor morgenochtend. Want jullie bedenken je opeens dat het best een goed plan is om te gaan hardlopen. Jullie zeggen ook nog met een heel serieus gezicht dat jullie écht gaan. NOT.

LEES OOK: Dingen die we vroeger allemaal met onze vriendinnen deden

Reageer op artikel:
Drunk in love: deze 5 conversaties heb jij zeker weten met je BFF als je iets teveel gedronken hebt
Sluiten