Drunk love affairs: wat wij het allerliefst meteen willen eten als we dronken zijn

Je kent het wel, een avondje stappen, je drinkt ietsje teveel en eindigt je avond zoals het hoort; met je eetmaatjes. We kunnen voor een gezondere maaltijd gaan, maar that's not gonna happen. We gaan het liefst voor 'crap'. Oftewel alles waar je morgen spijt van hebt. Maar who cares, we hebben gedanst alsof ons leven er vanaf hing. We verdienen het.

Hieronder een lijstje van het eten wat je het allerliefst gelijk wilt consumeren als je lazarus, kachel, teut bent:

1. Kebab

Op dit moment heb je geen idee meer wat je naar binnen werkt. Maar hey je ziet groene blaadjes. En dan is het vast súper gezond. Kijk mij dan, hashtag healthy girl.

2. Chips

Een zak chips, je hebt het vast wel ergens in de kast liggen. Een dip sausje erbij, en jij bent in de dronken-hemel beland. Daarnaast is het om dezelfde reden als de eerste: we hebben honger, we zijn moe en chips kunnen we nog met een rap tempo naar binnen werken voordat we echt out gaan.

3. Cornflakes, cruesli

Dit eet je waarschijnlijk niet eens voor ontbijt maar als je dronken bent dan neig je vaak naar een volle kom met cornflakes of cruesli. Waarom? Het is super easy om te maken. Je hebt honger, je bent moe dus dan geen gedoe met kokkerellen. Gewoon melk of yoghurt erbij en klaar is kees.

4. Pizza

Pizza is altijd lekker maar het blijft toch wel het lekkerst als je je balans probeert te houden met een wijntje in je ene hand en een doos pizza in je andere hand. Alleen of met vrienden, pizza blijft het antwoord. En hoe meer kaas, hoe beter. Morgen hebben we spijt. Nu niet.

5. Gefrituurde kip

Vanavond zet je je decadentie even opzij. Je gaat voor KFC en neemt een bak gefrituurde kip mee naar huis. Voor dat je thuis komt is de bak wellicht al leeg. Want ja, wie kan er gefrituurde kip laten staan als je dronken bent? Precies, niemand.

Reageer op artikel:
Drunk love affairs: wat wij het allerliefst meteen willen eten als we dronken zijn
Sluiten