Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Life 16 sep 2016

Dubbel yum! Er is een Magic Mike brunch tentje geopend waar mannen voor je dansen

Brunchen op zondag is heerlijk. Nadat je je roes hebt uitgeslapen lekker met vriendinnen rond de tafel, eten en bloody mary's drinken. Of mimosa's of gewoon een wit wijntje. Wat maakt het uit. Maar stel je voor dat er tijdens die brunch ook nog een Magic Mike show wordt gehouden. Dan is de zondag toch echt de perfecte dag van de week?!

In Washington is er een brunch tentje genaamd Sax en zij gaan vanaf nu iedere zondag het ‘Sir Sunday’ event organiseren. In de burlesque lounge zal er een waar genot voor je ogen gaan plaatsvinden terwijl jij je tegoed doet aan eindeloos veel eten (lees eieren) en mimosa’s.

Mannen die voor je dansen, in een paal hangen, acrobatische moves uitvoeren zodat jij ze goed kan bekijken. Op zondag kan het allemaal. En één van die hotties wordt ook nog eens jouw bloedeigen tafelman voor de zondag. Als je ‘m lief aankijkt wil ‘ie misschien wel een hapje met je delen..

Je kunt een kaartje kopen voor 50 dollar (gewone zitplek) of 65 dollar (VIP) waarbij je onbeperkt mag eten en drinken en de mannen mag aanstaren, aangapen, van je stoel mag glijden, buikspieren mag bewonderen, AAAHHW mag roepen en duizelig mag worden van de knapheid van de heren.

De eerste show heeft al plaatsgevonden en was een belachelijk groot succes. Enige minpuntje? Channing danst niet mee.. maar de buikspieren en billen van de andere mannen maken een hoop goed. Promise. En inderdaad, het zit helaas nog niet in Nederland, maar wie weet. Magic Mike is een tripje naar Washington wel waard toch?

Reageer op artikel:
Dubbel yum! Er is een Magic Mike brunch tentje geopend waar mannen voor je dansen
Sluiten