Lobke Killaars
Lobke Killaars Love 17 okt 2018

Dubbeldate ideeën: omdat een date met je lover én vriendin dubbel zo fun is

Nu één van je beste vriendinnen ook in een relatie zit is het tijd om te dubbeldaten. Je kent je vriendin door en door en er is niks leukers dan wanneer jullie vriendjes het ook met elkaar kunnen vinden.

Maar wat ga je dan doen op zo’n afspraakje met zijn vieren (of zessen, achten?). Dit zijn de leukste date ideeën. Dubbel-dubbel-dubbeldate.

Date ideeën voor een dubbeldate

De volgende dubbeldate plan jij, want je weet precies wat je gaat doen. Eén van de volgende dingen namelijk.

Lasergamen

Adrenaline giert al door je lijf wanneer je denkt aan een potje lasergamen. Niks zo leuk als het andere team dik inmaken. Als je met een ander koppel gaat kan je met zijn allen vechten voor de winst, of speel je juist met je vriendin tegen jullie lovers.

30 seconds

30 seconds mag anno 2018 gewoon als een date gezien worden. Eén op één in het leuk, maar dan haal je het competitiecomponent toch een beetje weg.

Film pakken

Een tripje naar de bioscoop is vooral handig wanneer jullie vriendjes elkaar voor het eerst echt ontmoeten. Je hoeft niet veel te praten, dus als het niet goed lijkt te klikken of de gesprekken doodvallen kan je erna makkelijk naar huis.

Is het wel gezellig? Dan rol je linea recta het terras op om met zijn allen nog een wijntje te drinken.

Naar een gamehall

In een gamehall zijn veel spellen aanwezig en er zit voor iedereen wel iets tussen. Natuurlijk ben jij de beste speler ooit en win je de meeste spellen alsof het niks is.

Weekendje weg

Uitstapjes en weekenden weg met je lover komen vaak genoeg voor, maar het is ook mega gezellig om je vriendin en haar vriend een keer mee te nemen. Rijd met zijn allen naar een leuke stad in binnen- of buitenland en verblijf in een knus huisje.

Escape Room

Met zijn tweeën naar een Escape Room gaan is een beetje meh, maar met een grotere groep is dit altijd een goed idee.

Dubbeldaten is goed voor je relatie dus trommel je bestie en haar boy op

Reageer op artikel:
Dubbeldate ideeën: omdat een date met je lover én vriendin dubbel zo fun is
Sluiten