Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 20 mei 2019

Dubbeldaten is goed voor je relatie dus trommel je bestie en haar boy op

Hoewel je lover en je beste vriendin het wellicht prima met elkaar kunnen vinden, hou je die werelden misschien toch een beetje gescheiden. Want als je met je vriendin afspreekt dan is je lover er niet altijd bij. En als je een date hebt met je man, dan is je bestie daar waarschijnlijk niet.

Toch is het geen slecht idee om iets te doen met je lover en je bestie en haar vriend. Of met een ander koppel. Want dubbeldaten is goed voor je relatie. En ook nog eens super gezellig.

Dubbeldaten is goed voor je relatie

Uit onderzoek, gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Personal Relationships, blijkt namelijk dat als jij en je lover bevriend zijn met andere koppels, jullie relatie gepassioneerder zal worden.

Zo voel je je waarschijnlijk closer met je lover als je gaat bowlen met nog een koppel, dan wanneer jullie met z’n tweetjes waren geweest.

Het lijkt op het eerste gezicht misschien een tikje vreemd dat dit zo is. Want alleen met iemand zijn voelt veel intiemer. Toch is dit niet per se het geval. Want juist als je in gezelschap van anderen bent, zie je wel hoe leuk je lover wel niet is.

Natuurlijk is het nog steeds goed en vooral heel leuk om dingen met z’n tweetjes te doen. Maar het kan geen kwaad om af en toe af te spreken met andere koppels.

Misschien is dit leuk om te doen met z’n viertjes?

nytimes.com

Reageer op artikel:
Dubbeldaten is goed voor je relatie dus trommel je bestie en haar boy op
Sluiten