Bizar: Dit meisje vond haar dubbelganger op Instagram en ze lijken belachelijk veel op elkaar

Wat zou jij doen als je online je dubbelganger ontmoet?

Het overkwam Amanda Fisher, 23 jaar uit Frisco, Texas. Een goede vriend van Amanda vertelde dat hij een meisje op Instagram had gezien die wel erg veel op Amanda leek. Eerst dacht ze dat hij overdreef maar toen ook andere vrienden haar benaderde dat ze haar dubbelganger hadden gevonden, is ze toch maar even de Instagram gaan bekijken.

Amanda was geshockeerd toen ze de foto’s zag van haar zogenaamde dubbelganger. Want laat dat ‘zogenaamd’ maar achterwege. De jonge dames lijken bijna identiek. Helemaal toen Fisher nog wat lichter haar had.

Toen Amanda eenmaal van de schrik was bekomen besloot ze dat ze graag in contact zou willen komen met haar dubbelganger. Ze besloot haar te benaderen via Instagram. Helaas zonder enige reactie omdat de dubbelganger weinig op haar account zat. Maar Amanda gaf niet op. Ze vroeg het internet om hulp. Zo plaatste ze een foto van zichzelf naast die van haar dubbelganger en deelde die via haar social mediakanalen. ‘Kan iemand mij helpen en mijn dubbelganger vinden?’.

Duizenden mensen reageerden op haar foto. Ze had snel beet. Al na een paar dagen reageerde er iemand op de foto dat zij het andere meisje herkende van de kapper. Dit gaf Amanda de mogelijkheid om haar naam te achterhalen en haar op die manier te benaderen via Facebook. Namelijk Meredith Pond, 22 jaar uit Indiana.

De website BuzzFeed News nam contact op met Meredith om haar te vragen naar haar eerste reactie. Meredith vertelde dat ze het meest geshockeerd was door het feit dat Amanda nog meer op haar moeder lijkt dan op Meredith zelf.

Amanda vertelde Buzzfeed dat ze het fantastisch zou vinden als zij en Meredith ooit nog elkaar in levende lijven zouden ontmoeten.

Gezien het groot aantal mensen op de wereld (al meer dan zes biljoen) is de kans erg groot dat er mensen zijn die op elkaar lijken, en die totaal geen familie van elkaar zijn. Maar goed nieuws, want ieder persoon in de wereld is uniek op zijn of haar eigen manier en zo is er geen één persoon met hetzelfde DNA. Toch is het wel een grappig idee dat er ongeveer zes andere mensen rondlopen die op jou lijken. Wie weet vind jij ook een dubbelganger.

Lees ook: Dit meisje vond niet één maar zelfs twee (!) dubbelgangers van haarzelf.

Reageer op artikel:
Bizar: Dit meisje vond haar dubbelganger op Instagram en ze lijken belachelijk veel op elkaar
Sluiten