Dunne benen? Nergens voor nodig. Laat je inspireren door deze celebrities

Heb je de hele hype meegekregen over de 'thigh-gap'?. Meisjes over de hele wereld waren pas tevreden met hun figuur wanneer je tussen hun benen door kon kijken, een thigh-gap ook wel genoemd. Hoewel slanke dames natuurlijk prachtig zijn, vinden we het verder complete onzin. Je hebt écht geen dunne benen nodig om er fantastisch uit te zien en deze celebs zijn het daar net zo mee eens als wij:

Robyn Lawley: ‘Om eerlijk te zijn zou het me niet minder kunnen deren of ik nou een ‘thigh-gap’ heb of niet. Ik probeer juist zelfs het tegenovergestelde te bereiken. Ik wil dikkere en sterkere dijen. Ik wil sneller kunnen rennen en langer kunnen zwemmen.’


Tyra Banks:
‘Meisjes kunnen op een heleboel verschillende manieren prachtig zijn. Zorg dat je in de spiegel kijkt en opzoek gaat naar de unieke schoonheid in jezelf.’

Beyoncé: ‘Ik heb Bootylicious geschreven omdat ik, op dat moment, een beetje was aangekomen. De druk waar mensen je onder zetten, de druk om dun te zijn is ongelofelijk. Het nummer zegt dat je moet vergeten wat andere mensen zeggen, je bent bootylicious! En dat is het. Het is een viering ter ere van vrouwelijke vormen en het vrouwelijk lichaam.’

Christina Hendricks: ‘Ik dronk iedere dag cappucino’s waardoor ik 15 pond aankwam. En ik voelde me zo prachtig! Ik kon mijn kleren uitdoen voor de spiegel, kijken en denken: ‘Oh, ik zie eruit als een vrouw.’. En ik voelde me prachtig. Ik heb nooit geprobeerd het kwijt te raken, want ik hou er van.’

Sofia Vergara: ‘Zelfvertrouwen is sexy! Ik voel me goed in mijn lichaam en ben ook zeker niet bang het te laten zien’.’

Eva Mendez: ‘Ik hou van mijn vormen en ik omarm ze’.

Jordin Sparks: ‘Je hoeft echt geen maatje 34 te hebben om mooi te zijn. Je moet er alleen voor zorgen dat je lekker in je vel zit.’

Reageer op artikel:
Dunne benen? Nergens voor nodig. Laat je inspireren door deze celebrities
Sluiten