Renée
Renée | LinkedIn Life 7 jan 2020

Vergeet 8 uur werken want met deze bureaustoel doe jij voortaan horizontaal dutjes onder werktijd

Nu er steeds meer onderzoeken gepubliceerd worden die bewijzen of een 8 urige-werkdag achterhaald is, kan de volgende bureaustoel niet snel genoeg in ons leven komen. Er is namelijk een speciale stoel ontwikkeld waarin je liggend een dutje kunt doen zónder dat je überhaupt je bureau hoeft te verlaten.

Als jij vlak na de lunchpauze al gapend naar je scherm kijkt wens je samen met je beste kantoor vriendin dat jullie even een dutje kunnen doen op de bank. Die bank is straks niet meer nodig als jullie je baas zover krijgen om deze lig – ehhhhhh – bureaustoel te kopen.

Een bureaustoel waar je dutjes op kunt doen

Je hoeft je baas vast niet meer uit te leggen waarom een ergonomische werkplek belangrijk is. Maar deze bureaustoel heeft al helemaal geen pitch meer nodig. Tijdens je werkuren stel je ‘m namelijk zo in dat je benen in een hoek van 90 graden zijn en je armen netjes rusten op de leuningen. Maar mocht je even een dutje willen doen – wat bovendien hartstikke goed is tijdens je werkdag -, dan zet je ‘m zo in horizontale positie.

Echt goedkoop is deze stoel niet. We vonden ‘m namelijk op Amazon en daar tikken de verzendkosten van het product nogal aan. De prijs komt zo boven de €500, maar hé: als je toch nog 40 jaar moet werken, kun je het maar beter in stijl doen. Wij stellen alvast een mail naar de baas op.

Meer lezen?

Viraltje

Reageer op artikel:
Vergeet 8 uur werken want met deze bureaustoel doe jij voortaan horizontaal dutjes onder werktijd
Sluiten