Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 31 okt 2017

Slaap lekker! Deze dutjesbar is de place to be voor alle slaapkopjes onder ons

Soms zijn we midden op de dag toe aan een heerlijk dutje. Net zoals de opa's en oma's van onze opa's en oma's altijd al deden. En als je werk of school je er geen ruimte voor bieden, dan ga je toch even naar de dutjesbar?! Ja die bestaat. Een bar waar slapen een must is. Je zou haast denken dat je in de hemel beland bent.

Het klinkt als het beste ooit, een plek waar je even lekker kunt slapen. En dat is het ook. De dutjesbar is precies wat je van een dutjesbar verwacht. Er zitten geen addertjes onder het bed, uhh gras.

Dutjesbar in meerdere landen

Na Japan en Argentinië, zijn Spanjaarden ook de gelukkigste en uitgeruste mensen ooit. Siesta & Go heeft nu namelijk ook een dutjesbar in Spanje. En laten we vooral niet vergeten dat ook op Belgisch grondgebied een vestiging van de nap bar staat.

Bij deze slaapverwekkende bar kun je even rusten, slapen of lekker ongestoord lezen. Je kunt zelfs kiezen of je een uurtje langs komt of een vooraf vastgesteld aantal minuten. Ook kun je een privékamer reserveren of een gedeelde kamer. Na iedere bezoeker wordt er weer een wasje gedraaid en je hoeft ook niet bang te zijn dat je je verslaapt. De medewerkers komen je gewoon wakker maken als de tijd erop zit. Ideaal.

Wat zou het toch chill zijn als er een nap bar in Nederland komt, toch? Daar hoeven wij zeker geen nachtje over te slapen.

En als je gaat slapen, zorg er dan wel voor dat het donker is: Haha nice! Slapen in een donkere kamer is goed voor de lijn

Reageer op artikel:
Slaap lekker! Deze dutjesbar is de place to be voor alle slaapkopjes onder ons
Sluiten