Net als je denkt dat je alles hebt, verschijnt deze geweldige stijltang op de markt

In de categorie: nooit geweten dat ik het nodig had, maar ik kan niet meer zonder. Trek je portemonnee maar open want Dyson lanceert vandaag een nieuwe stylingtool genaamd Corrale. Bij Beautify hebben we ‘m alvast getest en we kunnen je vertellen: deze wil je héél snel hebben.

De nieuwe stylingtool van Dyson

We waren compleet mind blown bij de komst van de bijna geluidloze en supersnelle Supersonic föhn. Toen werden we helemaal wild van de Airwrap: een tool die kan stijlen en krullen tijdens het borstelen. We waren voldaan dachten we. Tot dat Dyson vandaag wéér een stylingtool lanceert waar we heel hebberig van worden, namelijk een stijltang. En nee, we worden -helaas- niet gesponsord om dit je te vertellen.

Zo werkt de nieuwe stijltang

‘Niks nieuws, een stijltang’, horen we je denken. Maar toch wel. Hij heeft namelijk buigbare platen. En dat is super innovatief. Ze buigen zich als het ware om je haar heen, zodat je geen plukken verliest zoals bij normale, rechte platen. Op die manier wordt de warmte bewaard en heb je dus een minder hoge temperatuur nodig om je haar te stijlen (of krullen, want dat kan natuurlijk ook gewoon zoals bij een normale stijltang). Daarnaast pak je meer haar in één keer en hoef je dus minder vaak door je haar heen.

Eigenlijk moet je jouw haar vergelijken met spaghetti. Pak je ongekookte spaghetti tussen twee platte handen, dan valt de helft er tussenuit. Leg je je jouw vingers om de spaghetti heen, dan blijft alles in je hand.

Maar de stijltang kan nog meer

Naast dat hij dus minder hitte nodig heeft om je haar te stijlen of krullen én je minder vaak door je haar heen hoeft, zijn er nog meer voordelen. Zo is de Dyson stylingtool namelijk draadloos. Je leest het goed: draadloos! Geen gedoe meer met jezelf in gekke bochten wringen om die ene pluk aan de achterkant stijl te krijgen. Je laadt hem op in de houder en je kunt hem daarna los gebruiken.

Ook kun je hem makkelijk meenemen in je handbagage. Veel stijltangen mogen dit niet omdat het gevaarlijk kan zijn, maar deze heeft een speciale functie waardoor dit wel mag. Perfect voor op reis dus, bijvoorbeeld tijdens een stedentrip naar Barcelona.

Tot slot kun je kiezen tussen drie verschillende temperaturen. De maximale temperatuur van de stijltang is 210 graden. De andere opties zijn 165 en 185 graden. Alle drie een stuk lager dan de meeste andere stylingtools. Hoe groter het effect is dat je wilt bereiken, hoe warmer je hem zet. Heb je dus zelf al redelijk stijl haar en wil je het iets bijwerken? Kies dan voor 165 graden. Als je juist wil krullen kun je 185 graden gebruiken. Heb je veel krullen of zelfs kroeshaar en wil je het stijlen? Dan kies je voor 210 graden.

En zo ziet de Dyson stylingtool eruit

Genoeg gepraat. Het oog wil ook wat natuurlijk.

dyson stylingtool

Je kunt de Dyson Corrale vanaf vandaag kopen bij de Bijenkorf voor €499.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Net als je denkt dat je alles hebt, verschijnt deze geweldige stijltang op de markt
Sluiten