Renée
Renée | LinkedIn Love 8 november 2019

Met deze adventskalender voor volwassenen sluiten jij en je lover 2019 wel heel spetterend af

Er is in ieder geval één positief ding aan de koudere dagen: jij en je lover zijn vaker binnen. Hoog tijd om daar gebruik van te maken. Je kunt nu je seksleven naar een (nog) hoger niveau tillen als je jullie relatie de Easytoys adventskalender cadeau doet.

Ja, dat lees je goed. Naast een fantastische adventskalender vol chocolade of beautyproducten, kun je er nu ook eentje kopen vol met volwassen speelgoed voor jullie zelf.

De Easytoys adventskalender

Op Beautify HQ komen er dagelijks de meest heerlijke pakketjes binnen, maar deze was wel heel bijzonder. De Easytoys adventskalender is namelijk hier om jouw koude dagen om te toveren tot warme nachten. Vanaf 1 december kun je 24 dagen lang met je lover de kalender uitpakken.

easytoys adventskalender
Easytoys

Wat kun je er allemaal van verwachten? Véél. Met maar liefst elf sextoys, glijmiddel, soft bondage en accessoires kunnen jullie vol genoegen terugkijken op een zinderend 2019. De buitenkant is in ieder geval minstens zo indrukwekkend. De verpakking is luxe – de gouden accenten doen het ‘m – en voelt heel luxueus aan.

De prijs

De prijs van de Easytoys adventskalender ligt op €119 en da’s een koopje. De totale waarde van deze kalender is namelijk €450. Kijk, bespaar je toch meer dan €300 op leuke speeltjes voor jullie tweeën. Heb je interesse? Kijk dan snel in de webshop voordat de kalender uitverkocht is.

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Met deze adventskalender voor volwassenen sluiten jij en je lover 2019 wel heel spetterend af
Sluiten