Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 10 feb 2017

OMFG! De Minions 2 is in de maak en daar worden we dol enthousiast van

Als je eenmaal fan bent van de Minions dan herken je het enthousiaste gevoel in je onderbuik bij élk Minion-nieuwtje. In december maakten we je al blij met de trailer van Despicable Me 3. Maar het wordt nog beter: de Minions komen terug met een éigen film

Yellow creatures

De Minions hebben het talent om elke bioscoopzaal te laten huilen van het lachen. Zijn het niet hun onnozele acties dan is het wel hun eigen taaltje. Of nou ja, de manier waarop ze kijken kan al genoeg zijn voor een flinke dosis hilariteit.

We kunnen ze vooral van de Despicable Me waarbij ze de slechterik met een goed hart, Gru, uit al zijn problemen weten te helpen. En niet te vergeten, de drie dochters die de Minions hebben toegeëigend als levende knuffels. (Note: begrijpen wij he-le-maal)

In juni 2020 komen ze terug

Máár de Minions komen in juni 2020 terug met een éigen film: de Minions 2. We weten het, het duurt nog even. En helaas kunnen we je ook nog niet blij maken met een teaser. Wél beloven we dat we het jou direct laten weten als er meer nieuws is. Je hebt in ieder geval iets om naar uit te kijken.

Zó leuk: YAY! De Minions zijn terug in Despicable Me 3 en dit is de trailer

Reageer op artikel:
OMFG! De Minions 2 is in de maak en daar worden we dol enthousiast van
Sluiten