Life 27 jul 2016 Yasmine Esser

ECHT?! Gossip Girl komt misschien terug en dat zou het beste nieuws OOIT zijn

We kunnen ons geluk niet op. En we kunnen het bijna niet geloven. Maar we hebben toch echt fantastisch nieuws voor je. Er is namelijk een kans dat Gossip Girl terugkomt. Oh Chuck, oh Blair, oh Serena, oh yes, yes, yes.

Na de terugkeer van Gilmore Girls en de serie Fuller House zou een revival van Gossip Girl perfect zijn. Ach, wat zeggen we, een terugkeer van Gossip Girl zou altijd perfect zijn. Want hoewel het soms een tiktje absurdistisch werd, was het ook zó fantastisch. En zou jij er niet alles voor over hebben om weer naar de zwoele stem van Chuck te luisteren?

Er is een kans dat het allemaal echt gaat gebeuren. Dat Gossip Girl terug komt.

Please, laat Gossip Girl terugkomen

Executive producer Josh Schwartz zegt dat hij het zeker niet uitsluit. Tegen E! zegt hij: ‘We hebben nog niet alle opties onderzocht.’ Ook zegt hij: ‘Internet is veranderd sinds de laatste aflevering van Gosspig Girl werd uitgezonden. Daarom zou het interessant zijn om je voor te stellen hoe het plot zou zijn als er Snapchat zou zijn, Instagram posts en onthullende tirades. De hele wereld is nu eigenlijk net zo als Gossip Girl. En nu is iedereen letterlijk Gossip Girl geworden.

Nog niets is zeker. Maar als er genoeg enthousiaste reacties zijn, dan kunnen de makers niet anders toch?

Ben je nu door het dolle heen? Dan wil je dit misschien ook lezen: JA JA JA! The Hills ‘That was then, this is now’ trailer is uit en Lauren Conrad is teruglauren-770x462

Reageer op artikel:
ECHT?! Gossip Girl komt misschien terug en dat zou het beste nieuws OOIT zijn
Sluiten