Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 9 november 2017

Letterlijk heerlijk nieuws: De echte frikandellenvlaai is áltijd verkrijgbaar in Limburg

De frikandellenvlaai is hot op het internet. De afgelopen dagen heb je 'm overal voorbij zien komen. De Aldi adverteerde er namelijk groots mee. De vlaai zou alleen aanstaand weekend beschikbaar zijn. Maar, de echte frikandellenvlaai blijkt uit Limburg te komen en daar is 'ie áltijd beschikbaar.

Iedereen weet dat échte vlaaien uit Limburg komen. En natuurlijk hebben ze daar ook de echte frikandellenvlaai. Sterker nog, de frikandellenvlaai vindt zijn oorsprong in Limburg. Manfred Engels is de naam van de bakker die geprobeerd heeft de frikandellenvlaai te maken. Het begon allemaal als een grapje voor iemands zijn verjaardag.

Over de Aldi vlaai is hij niet te spreken. De Aldi vlaai wordt namelijk gemaakt met brooddeeg. En dat is geen vlaaideeg volgens Manfred. En het voordeel is dat hij in Limburg bij Manfred áltijd verkrijgbaar is. Van hoge kwaliteit.

Wil je daarom een goede vlaai serveren op je feestje als midnightsnack? Of op een andere datum dan binnen nu en de houdbaarheidsdatum van de Aldi frikandellentaart? Dan ben je bij deze bakker aan het juiste adres.

Eet je liever kroketten? Er zit een heus echt krokettenrestaurant in Rotterdam.

Reageer op artikel:
Letterlijk heerlijk nieuws: De echte frikandellenvlaai is áltijd verkrijgbaar in Limburg
Sluiten