Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 9 dec 2020

Van meisjes tot moeders – zóveel zijn de Echte Gooische Moeders veranderd

De afgelopen vijf weken hebben we elke woensdag kunnen kijken naar een nieuwe aflevering van Echte Gooische Moeders op Videoland. Hierin zien we Bo, Florine, Leslie, Pauline en Kimberly die nog steeds vriendinnen zijn, maar inmiddels ook hun handen vol hebben aan het moederschap. Hoe leuk is het nu om even terug te kijken naar jaren geleden – de Echte Gooische Meisjes.

Van meisjes tot moeders, deze vrouwen zijn écht veranderd.

Echte Gooische Moeders

De Echte Gooische Meisjes werd in 2008 uitgezonden – dat is alweer 12 (!) jaar geleden. De tijd vliegt. Op het officiële Instagram account van de Echte Gooische Moeders werd er deze week een foto geplaatst van vroeger. Een echte throwback naar een aantal jaar geleden. Wat zagen de Echte Gooische Moeders er anders uit.

De foto is genomen toen we nog Echte Gooische Meisjes bij Jackies NYC in Deventer waren.

Deze foto is duidelijk een kinder-versie van de vrouwen nu. Toch zijn ze allemaal nog duidelijk te herkennen.

Reacties op de foto

Veel mensen reageren enthousiast op de foto’s van de Echte Gooische Moeders. Zo reageert Gooische moeder Kimberly op haar opvallende glitterlaarzen: “Mooie laarzen heb ik aan.”

“Gewoon helemaal niet veranderd!”, “Je zou bijna zeggen dat het een foto van nu is. Het lijkt wel of jullie niet ouder worden” en “Echt geen spat veranderd”, klinkt het in de reacties.

De nieuwe serie Echte Gooische Moeders

In de serie op Videoland openen de Gooische dames opnieuw hun deuren van hun Gooische huizen en het Gooische reservaat. Alhoewel sommige van hen niet meer in het Gooi wonen, blijft toch altijd gelden: je kunt het meisje wel uit het Gooi halen, maar het Gooi niet uit het meisje.

Nu horen we je al denken ‘wat krijgen we allemaal te zien in deze nieuwe realityserie? Nou, dat kunnen we je vertellen. Zo zien we hoe de kinderen naar school worden gebracht in een superdeluxe elektrische bakfiets, staan er geen kneuterige boerderijkipjes maar echte chique raskippen in de tuin én maken de Gooische dames een citytrip met een privévliegtuig.

Alhoewel dit allemaal fantastisch klinkt, is het ook in hun leven zeker niet allemaal perfect. Zo komen we er dus ook achter dat elk, al dan Gooische, huisje zijn kruisje heeft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Van meisjes tot moeders – zóveel zijn de Echte Gooische Moeders veranderd
Sluiten