Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 2 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Yes! Videoland onthult eerste beelden Echte Gooische Moeders

Een tijdje geleden kwamen we al met het geweldige nieuws dat de realityserie Echte Gooische Meisjes na jaren een vervolg krijgt – Echte Gooische Moeders. Dit kan alleen maar veel goeds betekenen. En het leuke is: dit weekend verscheen al de eerste teaser van de gloednieuwe realityserie.

En wij delen die natuurlijk maar al te graag met je. You’re welcome.

Eerste beelden Echte Gooische Moeders

Vanaf vandaag is het eindelijk zo ver. De eerste aflevering van Echte Gooische Moeders is te zien bij streamingsdienst Videoland.

Hierin openen de Gooische dames opnieuw hun deuren van hun Gooische huizen en het Gooische reservaat. Alhoewel sommige van hen niet meer in het Gooi wonen, blijft toch altijd gelden: je kunt het meisje wel uit het Gooi halen, maar het Gooi niet uit het meisje.

De serie

Nu horen we je al denken ‘wat krijgen we allemaal te zien in deze nieuwe realityserie? Nou, dat kunnen we je vertellen. Zo zien we hoe de kinderen naar school worden gebracht in een superdeluxe elektrische bakfiets, staan er geen kneuterige boerderijkipjes maar echte chique raskippen in de tuin én maken de Gooische dames een citytrip met een privévliegtuig.

Alhoewel dit allemaal fantastisch klinkt, is het ook in hun leven zeker niet allemaal perfect. Zo komen we er dus ook achter dat elk, al dan Gooische, huisje zijn kruisje heeft.

‘Geld maakt niet gelukkig’

Hoe het inmiddels met Bo Wilkes, Florine Hofstee, Kimberly Bosman, Leslie Keijzer en Pauline Wingelaar gaat, zie je in Echte Gooische Moeders. De eerste teaser van deze nieuwe Videoland-serie belooft alvast weer veel goeds en een goed inkijkje in het leven van de Gooische Moeders. “Geld maakt niet gelukkig, maar het is wel verdomd handig als je het hebt”, concluderen de Gooische Moeders dan ook met een glimlach.

De eerste beelden

Ben jij nou reuze benieuwd geworden naar de realityserie? Logisch. Hieronder staan de eerste beelden van de realityserie Echte Gooische Moeders. En check snel de eerste aflevering op Videoland. Enjoy!

Lees ook: Té leuk! Echte Gooische Meisjes krijgt een vervolg en zo gaat het heten

Reageer op artikel:
Yes! Videoland onthult eerste beelden Echte Gooische Moeders
Sluiten