Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 20 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Té leuk! Echte Gooische Meisjes krijgt een vervolg en zo gaat het heten

Ken je de serie Echte Gooische Meisjes nog? De Gooische dames hadden in 2008 (alweer 12 jaar geleden) hun eigen realityprogramma. En wat was dat leuk! Vond jij dat nou ook? Dan hebben we goed nieuws. Ze komen terug op de buis – en nu als Echte Gooische Moeders.

Leuk of leuk?

Echte Gooische Moeders

Vanaf woensdag 4 november zijn Bo Wilkes, Florine Hofstee, Kimberly Bosman, Leslie Keijzer en Pauline Wingelaar wekelijks te zien in hun gloednieuwe realityserie ‘Echte Gooische Moeders’ bij de streamingsdienst Videoland.

In deze serie nemen de Gooische Moeder ons mee hun in leven, net zoals ze dat al eerder in 2008 deden. Het enige verschil is nu dat ze allemaal moeder zijn (of bijna zijn in het geval van Florine).

De nieuwe serie

De serie zal anders zijn omdat iedereen nu moeder is, maar voor de rest is hun Gooische leventje nog redelijk hetzelfde gebleven. Fietsen doen ze met een peperdure elektrische bakfiets en zwemles krijg je privé in het verwarmde buitenbad van opa en oma. Om het nog maar niet over vliegen te hebben.. Want dat doen ze natuurlijk met een privévliegtuig! 😉

Natuurlijk is niet alles wat het lijkt, en heeft ieder huisje zijn kruisje. Er komen dan ook serieuze en emotionele aspecten van het ouder worden en moeder zijn aan bod. Het leuke aan deze serie is dat de Gooische moeders openhartig hun lief en leed delen en ontdekken dat geluk niet te koop is.

Terugkomst

De Gooische dames hebben na hun realityshow nog lekker aan de weg getimmerd, inmiddels hebben de Echte Gooische Moeders namelijk aardig wat succes op Instagram. Ze hebben al 30.000(!) volgers op het account van de Echte Gooische Moeders.

Hierop zijn foto’s te zien van de dames en hun drukke mommy-life. Gelukkig zijn ze niet alleen maar op social media te zien, maar mogen we ze vanaf 4 november bewonderen op Videoland. Wij kunnen niet wachten.

Lees ook: OMG! Legally Blonde staat vanaf deze datum op Videoland

Reageer op artikel:
Té leuk! Echte Gooische Meisjes krijgt een vervolg en zo gaat het heten
Sluiten