Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 4 dec 2018

Nu al zin in: we kunnen Ed Westwick binnenkort weer zien op Netflix

Kennen we Ed Westwick nog? De man die Chuck Bass speelde in het altijd dramatische Gossip Girl heeft vele harten veroverd. De opnames voor de serie White Gold, waar Ed in speelde, waren tijdelijk stopgezet. Dit weekend lied Ed via Instagram weten dat er weer gefilmd wordt. Het ziet er dus naar uit dat we hem binnenkort weer op Netflix mogen aanschouwen. YES BABY.

Beschuldigingen Ed Westwick

Omdat Ed Westwick meerdere malen beschuldigd werd van seksueel misbruik waren de opnames voor de serie White Gold een tijd stilgelegd.

Er is niet voldoende bewijs gevonden dat Ed schuldig is en een paar dagen terug plaatste hij een foto op Instagram waaruit duidelijk wordt dat de opnames van White Gold weer waren begonnen.

Serie White Gold op Netflix

De serie White Gold verscheen vorig jaar op Netflix. De serie speelt zich af in de jaren tachtig en gaat over de arrogante verkoper Vincent Swan (gespeeld door onze Ed Westwick).

Vincent en zijn team doen er alles aan om een deal te sluiten. En nee, daarbij gaan ze niet altijd eerlijk te werk.

Wij zijn blij dat de hete acteur weer terugkeert en kijken uit naar het tweede seizoen. In de tussentijd zeggen wij geen nee tegen Gossip Girl afleveringen. Ja, ook al hebben we die natuurlijk al tig keer gezien. Popcorn erbij, vriendinnen op de bank en bingewatchen maar.

Single meiden opgelet! Hete man Ed Westwick is weer vrijgezel

RTL Nieuws

Reageer op artikel:
Nu al zin in: we kunnen Ed Westwick binnenkort weer zien op Netflix
Sluiten