Renée
Renée | LinkedIn Love 5 sep 2018

Single meiden opgelet! Hete man Ed Westwick is weer vrijgezel

Hello Upper East Siders… Er is goed nieuws voor de vrijgezelle meiden. Boek linea recta een vliegticket met als bestemming Ed Westwick, want als we The Sun mogen geloven is de acteur weer vrijgezel.

Je leest het goed, je Gossip Girl droomman Ed Westwick is vrijgezel. Hij was sinds vorig jaar mei samen met model slash actrice Jessica Serfaty, maar heeft inmiddels afstand van haar genomen. En met afstand nemen bedoelen we dat zij vertrokken is uit hun huis in Los Angeles.

Ed Westwick vrijgezel

Ed Westwick heeft een lastig jaar achter de rug, omdat hij beschuldigd werd van aanranding. Hoewel Jessica publiekelijk achter hem bleef staan, heeft hun relatie het niet overleefd.

De acteur is inmiddels vrijgesproken én weer vrijgezel. We kunnen ons zo voorstellen dat hij nu aan een nieuw hoofdstuk kan beginnen. En ook fijn: het is geen nare break-up.

Een bron vertelt aan The Sun: ‘Ed heeft Jessica niet gedumpt. Ik denk dat ze nog steeds van elkaar houden, maar ze nemen nu de tijd om aan zichzelf en hun carrières te werken. Ze hebben nog steeds contact.’

Een relatie verbreken is nooit makkelijk, dus gelukkig zijn Ed en Jessica ondanks alles nog gek op elkaar. En als je hem nog even de tijd geeft kun je (in je dromen) altijd nog een relatie met hem beginnen. 😉

Ed Westwick vindt zijn nieuwe serie ‘naughty’ en daar worden wij wild enthousiast van

Reageer op artikel:
Single meiden opgelet! Hete man Ed Westwick is weer vrijgezel
Sluiten