Zo krijg je net zo’n edgy bob als Lauren Conrad

Als iemand hét gezicht was van de bob vorig jaar, was het Lauren Conrad wel. In 2015 is de trend groter dan groot. Wil je ook een edgy bob zoals Lauren? Zo krijg je 'm:

Recht en gladde edgy bob

Dit is de meer gepolijste versie van de edgy bob en werkt perfect voor elk haartype. Verdeel je haar in grote gedeeltes en föhn ze naar beneden toe droog. Ga vervolgens met een stijltang door je haar om het geheel extra glad te maken.

Klassieke edgy bob

Deze look is erg chique en kan bijna op elk haartype uitgeprobeerd worden. Om deze stijl edgy te houden is het de bedoeling dat je geen volume creëert bij je haarwortels en haarpunten. Wanneer je je haar föhnt kun je je uiteindes iets langer op je borstel vasthouden voordat je het door borstelt om het een vlotte twist te geven.

Retro waves

De retro waves worden op dezelfde manier gecreëerd als bij lang haar. Gebruik een krultang en borstel je krullen goed door voor een casual effect. De look komt het beste tot zijn recht als je je haar in een middenscheiding draagt. Stop één kant van je haar achter je oor.

Strand waves

Een veel gedragen look van Lauren zijn de waves waarbij het lijkt alsof ze net van het strand komt. Gebruik ook voor deze haarstijl een krultang. Krul plukjes haar verschillende kanten op. Krul de ene pluk naar je gezicht toe en de andere van je gezicht af. De punten van je haar kun je vrij laten. Dit zorgt voor een rommelig effect zorgt dat je met deze look zeker wilt nastreven.

Reageer op artikel:
Zo krijg je net zo’n edgy bob als Lauren Conrad
Sluiten