Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Column 25 jun 2015

Editorial: Festivalfever

Het festivalseizoen komt er bijna aan. En iedere keer is het weer de vraag wat je aantrekt, welke make-up look daarbij past en hoe je haar de hele dag fabulous kan zitten. Lotte, Martine en Zoey kwamen nu al in de festivalsferen en laten je zien hoe je gemakkelijk kunt mixen en matchen.

Met de prachtige make-up van Maybelline en de outfits van Danie Bles creeërden de meiden de ultieme festivallooks

Golden hippie power

De look van Lotte staat in het teken van goud, hippie en nonchalante lokken gecombineerd met een stoere outfit. Een ruig bikerjasje met de liefheid van poppenogen. Voor deze look is er veel goud aangebracht, roze lippen en een glowy skin gemaakt. Met nonchalante waves en een haarsierraad is de look afgemaakt.

Wil je de look zelf namaken? Gebruik als basis de Dream Wonder foundation. Voor je ogen de Color 24h Tattoo in Gold. Mascara: Lash Sensation. En een roze blush mag niet ontbreken, bij Lotte is de Fit me gebruikt. En natuurlijk mogen we de lippen niet vergeten: Color Drama in de kleur Minimalist.

Fierce

Zoey’s festivallook is stoer en krachtig. Qua make-up is een heftige zwarte eyeliner gemaakt voor extra drama terwijl haar look basic kleuren heeft. Haar haren zijn volgens de laatste festivaltrend: een strakke braid in het midden van haar hoofd en de rest van haar haren stijler dan stijl. Perfect voor de de pretty tough girl.

Wil je deze look zelf namaken? Gebruik als basis de Dream Fresh BB Cream. Vervolgens de Terre Indienne als bronzer en blush. De eyeliner is gemaakt met de Lasting Drama Gel Liner. Mascara: Big Eyes Rebel Black. Op haar lippen is enkel wat vaseline gedaan.

Rockchick

Donker, hipster en nonchalant. De fringes zijn perfect gecombineerd met het hippe losse knotje. De donkere lippen geven kracht aan de donkere kleuren in de rest van de outfit. Het bomberjacket is helemaal van nu en perfect voor het Nederlandse festivalweer. Martine is er helemaal klaar voor. En jullie nu ook.

Wil je deze look zelf namaken? Gebruik als basis de Super Stay 24h Foundation (perfect voor een 24h flawless skin). De wimpers hoeven niet netjes en mogen flink worden aangezet met de Colossal Mascara. Op de lippen is ook een Color Drama potlood gebruikt. Dit keer in de kleur Berry so Chic. Zet je ogen iets aan met de Quads in de kleur Charcoal Smokes.

Geniet van het festival beauty!

Met dank aan:
Fotografie: Boje Ploeg
Make-up: Maybelline
Visagiste: Joelle Romita
Kleding: Danie Bles

Reageer op artikel:
Editorial: Festivalfever
Sluiten