Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Column 6 nov 2014

Editorial – Laat je inspireren door de herfst

De herfst heeft inmiddels zijn intrede gedaan. Kleuren veranderen langzaam. Warme bruine tinten omhelzen de dag en de nacht. Overal om je heen. De groene bomen kleuren langzaam geel, oranje en rood. De lucht wordt eerder donker en in alle huizen verschijnen meer en meer lichtjes.

Met de transitie van de zomer naar de herfst veranderen ook de make-up schappen. Pasteltinten en felle kleuren maken plaats voor aardetinten en warme kleuren. Meer donkere en mysterieuze items en meer glitters. De kleuren zijn net als de blaadjes aan de bomen, de eyeliners en donkere paletten als de lucht tijdens de herfst en de glitters lijken net de lichtjes uit de huizen.

Nu alleen jij nog. Verander mee naar de herfst. Experimenteer met een nieuwe make-up. Probeer deze herfst een donkere lipstick uit, bruine tinten op je ogen, en misschien zelfs wat violet, de kleur van deze herfst. En ondanks dat de regen je kapsel kan ruineren, je make-up kan doen laten uitlopen en de koude wind je huidje laat snakken naar moisturizer, is dit seizoen prachtig.

Met Beautify ga je deze herfst overleven. Wij zullen je tips en trucs geven om je kapsel en make-up regenproof te maken en je huid perzikachtig en zacht te houden. Laat je inspireren door de looks van Martine, Nadeche, Zoey en die van mijzelf. En geniet van de momenten waarop de zon doorkomt, je een trenchcoat aan kan en je haar kan laten wapperen in de wind.

Lotte

Fotograaf: Boje Ploeg

Reageer op artikel:
Editorial – Laat je inspireren door de herfst
Sluiten