Een booty à la Kim? Het antwoord: bevriezen

Er is een nieuwe trend in cosmeticaland. Namelijk de plaatsen waar je minder vet wilt, laten bevriezen. Wij vertellen je alles over deze aparte trend.

Met als voornaamste voorbeeld Kim Kardashian (want was het niet voor Kimlucious body, dan zou ze misschien niet eens zo beroemd zijn geworden) staan grote billen hoog op het wensenlijstje van vrouwen. En daar zijn verschillende manieren voor. De nieuwste manier? Het bevriezen van vet.

Frozen

De behandeling heet Lipoglaze Butt-Lift. Bij de behandeling wordt met een apparaat de temperatuur van de vetcellen naar beneden gebracht tot -8°C. Wanneer deze temperatuur bereikt is, worden de vetcellen ‘gedood’ waarna ze door de lever worden afgevoerd. Deze behandeling biedt de mogelijkheid om je lichaam naar wens te shapen door bepaalde plaatsen te laten bevriezen. De behandeling wordt gedaan in de LoveLite kliniek in Engeland en kost zo rond de $1,258 en $2,516.

Critici

Specialisten zijn echter nog wel kritisch, zij zeggen dat de behandeling werkt voor kleine gebieden, maar niet dat de behandeling gezien zou moeten worden als een behandeling voor afvallen.

Deze dames hebben de behandeling al ondergaan en zie hier het resultaat:

Ook Lindsay Lohan is niet vies van flinke kou:

Reageer op artikel:
Een booty à la Kim? Het antwoord: bevriezen
Sluiten