Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 14 jul 2016

Een brief aan de man die hierna van mij gaat houden

Liefste,

Ik ken je nog niet, maar ik weet dat je geweldig bent. Ik heb namelijk zo lang op je gewacht, dat ik niet zomaar genoegen zou nemen met minder dan geweldig. Jij maakt mij nog gelukkiger dan ik al was en deze brief is aan jou.

Je danst met mij, zelfs zonder muziek. Je kust mijn voorhoofd als ik lig te slapen. Je geeft mij je jas als ik het koud heb. Je doet een arm om mij heen als wij over straat lopen en als ik verdriet heb houd je me vast. Je geniet van de vreemde dingen die ik doe en je lacht om mijn stomme grapjes. Je maakt mij aan het lachen, omdat je mij lachend het mooist vindt en je zegt ‘ja’ tegen al mijn gekke ideeën.

Je beschermt mij, zelfs al weet je dat ik geen bescherming nodig heb en je steunt mij als ik het zwaar heb. Je vindt mijn kracht sexy en respecteert wie ik ben. Je dwingt mij niets en gunt mij alles. Je wilt dat ik de volledige versie van mijzelf ben, omdat je ziet hoe mooi die persoon is. Je weet dat jij man genoeg bent om mij aan te kunnen. Je probeert nooit boven mij te staan, omdat je weet dat het uitzicht naast mij nog vele malen mooier is.

Je wilt mij en alles wat daarbij komt kijken

Je bent voorzichtig met mijn hartje, omdat je weet dat deze al zoveel heeft moeten doorstaan. Je weet dat ik breekbaarder ben dan ik lijk en dat ik sterker ben dan sommigen denken. Je ziet mijn complexiteit en vindt het leuk om nieuwe karaktereigenschappen van mij te ontdekken. Je wilt geen simpel meisje, omdat je weet dat je je zou gaan vervelen. Je wilt mij en alles wat daarbij komt kijken.

Je wilt mij nooit maken tot iets wat ik niet ben, omdat je weet dat ik al perfect ben zoals ik ben. Perfect in al mijn imperfecties. Je weet dat niemand zo voor jou zal zorgen zoals ik dat kan en dat niemand zo van jou zal houden zoals ik dat doe. Ik ben misschien niet perfect in ieders ogen, maar wel in die van jou.

Ik weet dat jij het wachten waard bent

Je hebt geduld als ik gefrustreerd raak en je weet mijn boze blik om te toveren tot een glimlach. Je zorgt voor mij, zelfs wanneer ik tegenstribbel. Je geeft mij aandacht als je merkt dat ik het nodig heb en je geeft mij ruimte als ik erom vraag. Je bent eerlijk in je woorden en je gedrag, maar nog wel belangrijker, je bent eerlijk in je liefde voor mij.

Ik heb mijn liefde voor jou bewaard, omdat ik weet dat niemand voor jou het echt verdiende. Ik ga mijzelf volledig aan jou geven, omdat ik jou wil en niet omdat ik iemand wil. Ik heb je nog niet ontmoet, maar ik wacht op je met alle geduld van de wereld, want ik weet dat jij het wachten waard bent.

Tot snel liefste.

LEES OOK: Deze man schreef een hartverscheurende brief aan het meisje dat hij pijn deed

Reageer op artikel:
Een brief aan de man die hierna van mij gaat houden
Sluiten