Een gezichtsmassage met stenen. Het geheim voor een zacht, jong en jeugdig gezicht?

Het klinkt wellicht een beetje vreemd, een gezichtsmassage met stenen, maar er zit meer achter dan je denkt. Misschien wel hét geheim voor een stralend strak gezicht zonder botox en een oplossing voor vervelende kwaaltjes zoals hoofdpijn of slapeloosheid. Een bijzondere behandeling, dat staat voorop. En omdat wij zo enthousiast zijn hebben we voor jou een fijne korting geregeld.

De Guasha massage

Guasha komt vanuit de Chinese cultuur. ‘Gua’ betekent schrapen en ‘sha’ betekent stilstaande energie die klachten kan veroorzaken in je lichaam. Voor het ritueel begint wordt er allereerst gekeken naar je huid, waar de massage en producten op worden aangepast. In de eerste fase wordt er druk uitgeoefend op je meridianen, oftewel het netwerk van je vaten. Dit helpt tegen vermoeidheid, hoofdpijnen, oogklachten, chronische bijholteontstekingen en slapeloosheid.

In fase twee spelen de stenen de hoofdrol. Er wordt gebruik gemaakt van rood agaatsteen die werking uitoefent op je zenuwstelsel, hormoonhuishouding, bloedsomloop en een genezende werking heeft bij verschillende huidaandoeningen. Met een heerlijke olie wordt je gehele gezicht gemasseerd waarna het overgaat in schrapen. Dit schrapen (wat overigens aangenaam voelt) zorgt voor een flinke boost voor je spieren en een betere doorbloeding. Je afvalstoffen worden hierna afgevoerd via je lymfe. Als laatste krijg je een rijkelijke crème op je gezicht.

Resultaat

Na afloop van de massage zul je zien dat je huid straalt, ontzettend zacht aanvoelt en gladgetrokken is, ultiem anti-aging. Je verlaat het pand in een ontspannen mood, maar wel met een flinke portie energie. Wij zijn fan! Wel goed om te weten: je mooie make-up moet je daarna een paar uur laten staan.

Korting

Beautify heeft de Guasha gezichtsmassage in levende lijve uitgeprobeerd op uitnodiging van de Akasha Holistic Wellbeing Centre in het Conservatorium Hotel. De behandeling werd bedacht door Oolaboo en uitgevoerd door Carina Tolud. Wil jij dit ook ervaren? Voor de Guasha massage betaal je als Beautify lezeres maar 99 euro in plaats van de gebruikelijke 140 euro! Vermeld de kortingscode Beautify2014. Reserveren kan direct per mail of telefonisch. Let op: de korting is alleen te gebruiken voor behandelingen in de maand oktober en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

Productie: Beautify.nl
Met dank aan: Conservatorium hotel/ Akasha Holistic Wellbeing Centre en in het bijzonder Carina Tolud.

Reageer op artikel:
Een gezichtsmassage met stenen. Het geheim voor een zacht, jong en jeugdig gezicht?
Sluiten