Een gezonde glow deze zomer? Dan is het tijd om over te stappen op vloeibare bronzer

Hoewel een gezonde glow eigenlijk áltijd wel welkom is, is hij deze zomer natuurlijk onmisbaar. Bronzer kennen we echter bijna niet anders dan in poedervorm, wat stiekem een beetje jammer is. Want de vloeibare bronzer brengt je glow naar een nieuwe hoogte. De vraag is alleen, hoe breng je vloeibare bronzer het mooiste aan op je huid? We leggen het je stap voor stap uit.

Het klinkt misschien een beetje gecompliceerd om aan te brengen (poeders aanbrengen in laagjes is tenslotte stukken makkelijker dan vloeibare producten opbouwen), maar met een beetje oefening is het het helemaal waard.

Hoe aan te brengen?

Breng een klein beetje vloeibare bronzer aan op de rug van je hand en verwarm het product door het te verdelen met je vinger. Breng vervolgens met je vinger een klein beetje van de bronzer aan op je gezicht waar de zon je gezicht normaliter zou bruinen. Dit zijn je jukbeenderen, haarlijn, neusbrug, etc.

Blenden, blenden, blenden

Vervolgens ga je blenden. Pak een zachte kwast en buff het product over de plekken die je hebt aangestipt. Veeg het voorzichtig uit om een natuurlijke look te creëren. Met een harde kwast krijg je te snel strepen en dat is nu juist niet wat je wil.

De juiste kleur

Zorg dat je, voordat je een vloeibare bronzer aanschaft altijd even test of het je kleur is. Het mag natuurlijk niet te donker of te oranje uitvallen. Test altijd eerst een klein druppeltje op de rug van je hand en blend de kleur goed uit.

Welke moet ik hebben?

[one_half][/one_half][one_half_last]Je kunt natuurlijk voor een goedkope variant gaan, maar mocht je willen investeren in goede make-up dan kunnen we je de volgende bronzer aanraden: Giorigio Armani’s Liquid Summer. Deze vloeibare bronzer blend als geen ander en geeft een natuurlijke finish.[/one_half_last]

Wat is het voordeel

Dan nu de grote vraag, wat maakt een vloeibare bronzer zoveel beter dan een poederbronzer deze zomer? Een poeder zorgt simpelweg vaak voor een cakey effect in de zomer in plaats van een glow. Daarbij blijft een vloeibare variant ook nog eens beter zitten met de warmte van de zon. Veel in de zon zitten mag dan niet goed zijn voor onze huid, maar een bronzer kan nooit kwaad (gelúkkig).

Reageer op artikel:
Een gezonde glow deze zomer? Dan is het tijd om over te stappen op vloeibare bronzer
Sluiten