Singles! Als je deze vraag stelt weet je of je date en jij écht een match zijn

Eerlijk is eerlijk: vissen in de vijver van dating apps zoals Tinder en Happn is niet altijd makkelijk. Je bent misschien een match met ontelbaar veel mannen, maar als je hen de volgende vraagt stelt, weet je pas echt of hij jouw Prince Charming is.

Tijdens het swipen of nauwkeurig speuren in de kroeg ben je al druk bezig om het kaf van het koren te scheiden. Als je met iemand afspreekt wil je natuurlijk wel weten of die persoon de tijd waard is. Dus als het eenmaal zo ver is hoef je hem nog maar één ding te vragen om erachter te komen of jullie een match zijn.

Een match? Stel deze vraag

Het wordt als not done gezien om het over exen te hebben als je aan het daten bent. Toch is dat volgens psycholoog Robert Mauer dé manier om erachter te komen of je date bij je past. Robert: ‘Vraag: hoe is jouw laatste relatie beëindigd? Of: waarom is een leuk persoon als jij nog vrijgezel?’

Prins op het witte paard

Luister vervolgens naar het antwoord. ‘Als ze over hun relaties vertellen, nemen ze dan enige verantwoordelijkheid voor het maken van de verkeerde keuzes?’ Als de persoon tegenover je steeds een slachtofferrol aanneemt is het volgens de psycholoog tijd om weg te wezen.

Nu is het in ieder geval een stuk makkelijker om de goede van de slechte mannen te scheiden. PS: januari is de beste maand om te daten, dus nú is je kans om erop uit te gaan.

Reageer op artikel:
Singles! Als je deze vraag stelt weet je of je date en jij écht een match zijn
Sluiten