Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 9 mrt 2018

Drama tv! Een nacht met mijn ex is een nieuw programma en kun je vanaf april kijken

Gelukkig zijn we nog wel een paar weken zoet met Temptation Island. Want we zijn pas op de helft van het huidige seizoen. Maar toch heb je waarschijnlijk nooit genoeg drama tv in je leven. Nou, goed nieuws, want er komt een nieuw programma Een nacht met mijn ex.

Misschien had je eerder al gelezen dat je je kon opgeven met je ex voor dit nieuwe programma. Maar goed, we weten natuurlijk allemaal dat het veel leuker is om vanaf de bank te kijken naar mensen die eerst zielsveel van elkaar hielden, maar elkaar nu niet meer uit kunnen staan.

Een nacht met mijn ex komt volgende maand op tv

Zet de popcorn daarom maar klaar, want je kunt vanaf april kijken naar Een nacht met mijn ex. Vanaf 17 april om precies te zijn.

In Een nacht met mijn ex proberen oud-geliefden om hun relatie weer te lijmen. De exen ontmoeten elkaar in een appartement waar camera’s zijn opgehangen. Hoewel wij meteen heel veel drama voorspellen, volgen er volgens de makers niet per se Temptation achtige situaties. Maar zal het meer in de sfeer van First Dates zijn.

Toch lijkt het ons wel een spannend concept. Want de avond begint ermee dat de exen met elkaar gaan dineren. En aan het einde wacht een tweepersoonsbed op ze…

Reageer op artikel:
Drama tv! Een nacht met mijn ex is een nieuw programma en kun je vanaf april kijken
Sluiten