Een ode aan je twin: dé redenen waarom tweeling zijn gewoon ‘awesome’ is

Tweeling zijn, of het nou eeneiig is of twee-eiig, het is awesome. Opgroeien als tweeling is een unieke ervaring, en dat mag best wel eens worden gezegd. Daarom vandaag een ode aan de double trouble, twins oftewel tweelingen.

1. Zonder enige moeite een best friend

Soms kan het erg stressvol zijn om nieuwe vrienden te maken. Helemaal als je verhuist of bijvoorbeeld een nieuwe baan krijgt. Gelukkig heb je je all time best friend, en ben je nooit alleen. Je twin is er om je gezelschap te houden en is zonder enige moeite je best friend for ever.

2. Kledingcrisis? Je twin heeft ook kleding

Oké, het wordt misschien een beetje lastig als je twin een broer is. Maar oversized sweaters daarentegen zijn trouwens ook weer helemaal terug van weggeweest. Een twin is super handig want als je vanavond een date hebt en je in een gigantische kledingcrisis zit, dan is je twin daar om je te steunen. Ja steunen. Uhm.. kan je even opzij gaan? Ik kan namelijk niet bij jou nieuwe jurkje.

3. Een gezonde competitie

Een twin kan voor competitie zorgen. Twins willen namelijk vaak onafhankelijk zijn en erkend worden als één persoon en niet constant als ‘tweeling van’. Dit gevoel van competitie zorgt voor de perfecte motivatie om je van je beste kant te laten zien. Zo wil je presteren in het leven en dit heeft een positief effect op je dagelijks leven.

4. Je hebt dezelfde herinneringen

Het geeft een fijn gevoel dat je twin dezelfde herinneringen heeft als jij. Ze was er immers ook (bijna) altijd bij. Oké, waarschijnlijk niet bij de eerste zoen, maar wel bij de rest. Jullie gingen overal samen naartoe. Hierdoor kun je eindeloos oude herinneringen ophalen. Van jullie eerste high school moment tot aan jullie stapavonden. En van de eerste keer dat jullie make-up gebruikten tot aan

5. Je komt op voor elkaar

De enige die je twin mag plagen ben jij. En als andere mensen dat deden of doen dan zorg je dat je bij haar bent om voor haar op te komen als ze dat zelf even niet kan. Andersom doet ze dat ook voor jou. Dit gevoel van veiligheid is ontzettend fijn. Je staat altijd voor elkaar klaar. Want je tweelingzusje mag dan soms wel irritant zijn maar de liefde die jullie voor elkaar hebben roest nooit.

6. Jullie hebben nooit lang ruzie

Want waarom zou je? Je twin kent jou door en door en jullie weten van elkaar dat jullie nooit lang boos op elkaar kunnen zijn. Daarnaast zijn jullie twins, en boos zijn op elkaar is net alsof je boos bent op jezelf.

7. Je weet zeker dat er iemand aan je verjaardag denkt

Daar is geen Facebook-notificatie voor nodig. Jullie weten ook vaak wat jullie graag als cadeau zouden willen hebben. En verveelt je cadeau je na een tijdje? Dan ruilen jullie toch? Twin zijn is super handig. Daarnaast kunnen jullie samen de meest geweldige verjaardagsfeestjes geven. Met dubbel zoveel vrienden en eten. Ja eten.

Reageer op artikel:
Een ode aan je twin: dé redenen waarom tweeling zijn gewoon ‘awesome’ is
Sluiten