Een paar beautyvragen voor de enige echte Doutzen

Onze grote Nederlandse trots is toch zeker wel Doutzen Kroes. Het ene moment een Angel voor Victoria's Secret, dan weer het nieuwe gezicht van Calvin Klein. Het houdt niet op voor deze mooie dame en daarom kunnen we niet anders dan van haar leren. Wat kan Doutzen ons meegeven op het gebied van beauty?

1. Hoe breng jij je parfum op?

Ik spray altijd een beetje op mijn polsen en deb ze dan tegen elkaar aan. Ook vind ik het lekker om een beetje in mijn haar te spuiten.

2. Spray je het ook wel eens in de lucht en loop je er vervolgens doorheen? Of slaat dat nergens op?

Oh zeker wel! Adem in en wandelen maar.

3. Wanneer je niet over de rode loper hoeft maar gewoon lekker op de bank mag zitten, wat heb je dan aan?

Een trainingsbroek, T-shirt en blote voeten. Of UGGS, maar daar zul je me nooit buiten mee betrappen.

4. Je hebt net een nieuwe baby! Voel je je inmiddels, zeker als model, weer helemaal mooi en vooral de oude?

Ja. Ik heb zo’n mazzel dat dit met mijn vak komt. Ik word in de make-up gezet en mijn haar wordt gedaan en ik voel me weer mooi. De meeste mamma’s moeten na hun bevalling gewoon meteen weer aan de slag en het maar doen met wat ze over hebben gehouden na een bevalling.

Reageer op artikel:
Een paar beautyvragen voor de enige echte Doutzen
Sluiten